Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 02.12.12

Zaradi megle se je izgubil - Predviden razvoj vremena

Ob 15.16 se je pri sestopu s Kredarice proti Krmi, občina Gorje, zaradi megle izgubil planinec. Posredovali so gorski reševalci GRS Mojstrana, ki so planinca našli in ga nepoškodovanega pospremili v dolino.

Ob 12.58 si je pri naselju Vrhpolje pri Moravčah, občina Moravče, jamarka na vaji v Majčevem breznu, na globini med 60 in 100 metrov zlomila nogo. Posredovali so gasilci PGD Vrhpolje, ki so nudili pomoč pri razsvetljavi, jamarski reševalci JRS Kranj in JRS Ljubljana so poškodovanko izvlekli iz jame ter jo predali v nadaljnjo oskrbo reševalni službi NMP ZD Domžale

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo oblačno. Dopoldne bodo predvsem v zahodnih krajih že rahle padavine, ki se bodo popoldne nekoliko okrepile in zajele vso Slovenijo. Po nižinah Primorske bo deževalo, drugod večinoma snežilo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. Ponoči bodo padavine postopno ponehale, od severa se bo pričelo jasniti. Burja na Primorskem bo oslabela in ponehala.
V ponedeljek bo večinoma sončno, le ponekod po nižinah bo zjutraj in dopoldne megleno.
V torek se bo spet pooblačilo, sredi dneva in popoldne bodo padavine zajele vso državo. Ponekod po nižinah bo sprva deževalo, zvečer in v noči na sredo pa večinoma snežilo.
V sredo zjutraj bodo padavine ponehale, čez dan se bo delno zjasnilo.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27670

Informacije

Informacije