Uredništvo: info@planid.org
| Registracija

 

Vremenska napoved v besedi

Petek, 24. oktober 2014, ob 19. uri

Napoved za Slovenijo

Ponoči lahko v vzhodni Sloveniji občasno še rahlo dežuje. Jutri bo v zahodni Sloveniji precej jasno, drugod pretežno oblačno. Popoldne se bo delno zjasnilo tudi v severni Sloveniji. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 9, najvišje dnevne od 9 do 14, na Primorskem do 18 stopinj C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo ob Jadranu in v krajih zahodno od nas precej jasno, drugod pretežno oblačno. Popoldne se bo zjasnilo tudi v sosednjih pokrajinah Avstrije. Ob Jadranu bo pihala zmerna, pod Velebitom občasno tudi močna burja.

Vremenska slika

Nad srednjim Sredozemljem in nad Balkanom je območje nizkega zračnega tlaka, nad zahodno in srednjo Evropo pa je območje visokega zračnega tlaka. Od vzhoda priteka k nam hladen in precej vlažen zrak.

Obeti

V nedeljo, ponedeljek in torek bo suho vreme. Največ sončnega vremena bo v zahodni Sloveniji in gorskem svetu, drugod pa bo precej megle ali nizke oblačnosti. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja, ki bo v torek slabela.

Napoved za Julijske Alpe

Petek, 24. oktober 2014, ob 6. uri

Napoved za danes

Danes bo v visokogorju delno jasno, drugod pretežno oblačno in v sredogorju občasno tudi megleno. Pihal bo šibak do zmeren severni do severovzhodni veter. Temperatura na 1500 m bo od 1 do 5, na 2500 m okoli -1 stopinje C.

Petek, 24. oktober 2014, ob 6. uri

Napoved za jutri

Jutri bo v visokogorju precej jasno, drugod pretežno oblačno in v sredogorju lahko tudi megleno. Pihal bo šibak do zmeren vzhodni do severovzhodni veter,. Temperatura na 1500 m bo temperatura okoli 1, na 2500 m okoli -1 stopinje C.

 

Meteo.si
 

Napoved za gorski svet

Vreme.net/...GORE


Padavine/višina snežne
odeje
 
Podatki z lavinskih postaj
 
Snežne razmere
 

Meteo alarm

Spletne kamere

Vreme po Sloveniji 

Podatki z avtomatskih postaj
Radarska slika padavin

vreme-si.com

10-dnevna vremenska napoved

 
Vreme v izbranem kraju

izberi državo, vpiši poštno št.!

eXTReMe Tracker