Uredništvo: info@planid.org
| Registracija

 

Vremenska napoved v besedi

Sobota, 22. november 2014, ob 17. uri

Napoved za Slovenijo

Ponoči bo pretežno jasno, po nižinah v notranjosti bo nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 1, v alpskih dolinah in na planotah Notranjske do -3 stopinje C.
Jutri bo v višjih legah in na Primorskem pretežno jasno, po nižinah v notranjosti bo dolgotrajna megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 9, na Primorskem do okoli 15 stopinj C.

Napoved za sosednje pokrajine

V krajih zahodno od nas, ob Jadranu in na območju Alp bo precej jasno, drugod se bo po nižinah zadrževala megla ali nizka oblačnost.

Vremenska slika

Nad srednjo in vzhodno Evropo je območje visokega zračnega tlaka. S severozahodnikom k nam v višinah priteka dokaj suh in postopno bolj topel zrak, po nižinah pa se zadržuje hladen in vlažen zrak.

Obeti

V ponedeljek in torek bo pretežno jasno. Po nižinah v notranjosti Slovenije bo dolgotrajna megla. V sredo se bo od zahoda pooblačilo.

Napoved za Julijske Alpe

Sobota, 22. november 2014, ob 5. uri

Napoved za danes

Danes bo pretežno jasno. Nizka oblačnost se bo pojavljala do nadmorske višine okoli 1200 m. V visokogorju bo pihal šibak severozahodnik. Temperatura na 1500 m bo okoli 5, na 2500 m pa okoli 2 stopinji C.

Sobota, 22. november 2014, ob 5. uri

Napoved za jutri

Jutri bo jasno. Nizka oblačnost bo segala do višine okoli 900 m. Pihal bo šibek zahodnik. Temperatura na 1500 m bo okoli 7, na 2500 m pa okoli 5 stopinj C.

 

Meteo.si
 

Napoved za gorski svet

Vreme.net/...GORE


Padavine/višina snežne
odeje
 
Podatki z lavinskih postaj
 
Snežne razmere
 

Meteo alarm

Spletne kamere

Vreme po Sloveniji 

Podatki z avtomatskih postaj
Radarska slika padavin

vreme-si.com

10-dnevna vremenska napoved

 
Vreme v izbranem kraju

izberi državo, vpiši poštno št.!

eXTReMe Tracker