Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 18.08.18

GRS v treh akcijah
Predviden razvoj vremena

Ob 22.24 si je pohodnica na Mali Osojnici, občina Bled, poškodovala nogo. Reševalci GRS Radovljica so odšli do nje in jo prepeljali na reševalno postajo, od tam pa je bila prepeljana v SB Jesenice.

Ob 15.01 si je na Voglu, občina Bohinj, v Bike parku pri spustu z gorskim kolesom kolesar poškodoval levo koleno. Gorski reševalci GRS Bohinj so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v ZD Bohinj.

Ob 22.10 nas je OKC Nova Gorica obvestil, da na območju med Voglom in Črno Prstjo v občini Tolmin pogrešajo dve osebi. Med hojo na omenjeni turi naj bi dva tuja pohodnika izbrala drugo pot in se kasneje nista več pridružila skupini. Reševalci postaje GRS Tolmin so opravili razgovore z ostalimi pohodniki, ki so nastanjeni na območju Mosta na Soči, preverili pri oskrbnikih koč na tem območju in poizvedovali o morebitnih drugih pohodnikih na tej turi. Pogrešana pohodnika nista dosegljiva na mobilnih telefonih in trenutno ju ne morejo locirati. V iskalno akcijo so vključeni tudi reševalci postaje GRS Bohinj, ker obstaja verjetnost, da sta pohodnika sestopila na severno stran pogorja. Zaradi teme bodo iskalno akcijo nadaljevali v soboto zjutraj. V soboto bo pretežno jasno, popoldne ali zvečer je možna kakšna vročinska nevihta. Ponekod bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. V nedeljo bo povečini sončno, pihal bo severovzhodni veter. V ponedeljek in torek bo sončno in vroče. Predvsem v torek popoldne ali zvečer bo nastala kakšna vročinska nevihta. Na Primorskem bo pihala šibka burja.

Predviden razvoj vremena

V soboto bo pretežno jasno, popoldne ali zvečer je možna kakšna vročinska nevihta. Ponekod bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja.
V nedeljo bo povečini sončno, pihal bo severovzhodni veter.
V ponedeljek in torek bo sončno in vroče. Predvsem v torek popoldne ali zvečer bo nastala kakšna vročinska nevihta. Na Primorskem bo pihala šibka burja.

18.08.2018

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27671

Informacije

Informacije