Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 03.12.17

GRS v dveh akcijah
Predviden razvoj vreme

Ob 12.09 je v Koči na Ratitovcu, občina Železniki, oseba potrebovala zdravniško pomoč. Aktivirani so bili reševalci GRS Škofja Loka in helikopter Slovenske vojske, kateri pa se je zaradi slabih vremenskih razmer vrnil na letališče. Obolelo osebo so reševalci s pomočjo nosil prenesli na pol poti proti dolini. Zaradi izboljšanih vremenskih razmer je znova poletel helikopter v spremstvu dežurne ekipe HNMP. Obolelo osebo na območju Razorja pod Ratitovcem dvignili v helikopter in jo prepeljala v SB Jesenice.

Ob 10.58 se je na poti z Vodnikovega trga proti Ljubljanskem gradu v Ljubljani poškodoval tuji turist. Gasilci GB Ljubljana in reševalci GRS Ljubljana so poškodovanega turista prenesli na parkirišče pred grajskim poslopjem. Reševalci NMP Ljubljana pa so turista prepeljali v bolnišnico.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo dokaj sončno, predvsem v vzhodni Sloveniji občasno zmerno do pretežno oblačno. Megla se bo dopoldne razkrojila. Ponekod bo še pihal severni veter. Burja bo oslabela.
V ponedeljek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. V noči na torek bodo na severovzhodu možne rahle padavine.
V torek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, v severovzhodni Sloveniji sprva pretežno oblačno. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah osrednje Slovenije megla.
V sredo bo pretežno jasno, megla se lahko po nekaterih nižinah zadrži večino dneva.

03.12.2017

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27671

Informacije

Informacije