Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 24.09.17

GRS v štirih akcijah
Predviden razvoj vreme

Ob 12.15 si je pod goro Vernar, občina Gorje, pri prečkanju snežišča zaradi zdrsa planinka poškodovala gleženj. Gorski reševalci GRS Mojstrana, GRS Bohinj in dežurna ekipa GRS na Brniku so poškodovano planinko oskrbeli na kraju, nato pa je bila s policijskim helikopterjem prepeljana v SB Jesenice.

Ob 21.35 so na Konjskem grebenu, občina Kamnik, gorski reševalci GRS Kamnik nudili pomoč pri sestopu jadralnem padalcu, ki je zasilno pristal v gozdu.

Ob 10.37 si je v bližini Uršlje gore, občina Ravne na Koroškem, pohodnik pri padcu poškodoval glavo. Gorski reševalci GRS Koroške so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v ZD Ravne.

Ob 13.54 je na območju Kobale, občina Tolmin, padalec zasilno pristal na drevesu. Reševalci GRS Tolmin so mu nudili pomoč pri sestopu z drevesa in ga nepoškodovanega pospremili v dolino.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo večinoma oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, predvsem ob morju bodo tudi nevihte. Več dežja bo popoldne in zvečer. V ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Na Primorskem bo pihala šibka burja. V torek in sredo bo še pretežno oblačno, občasno se bodo pojavljale rahle krajevne padavine. Več sončnega vremena bo predvidoma na Primorskem, kjer bo pihala šibka burja.

24.09.2017

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije