Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Kategorizacija

torek, 4. december 2018, ob 05:28, Franci Savenc, ogledov: 310

Komisija za alpinizem: ... za leto 2018 - jesenski rok 

Vse registrirane člane alpinističnih kolektivov – kandidate za kategorizacijo – prosimo, da oddajo seznam alpinističnih tur v sezoni 2017/18 (obdobje od 16. 11. 2017 – 16. 11. 2018) najkasneje do petka, 7. decembra 2018, na: [email protected] (Zadeva: kategorizacija_jesen18).

1. Upoštevalo se bo samo popolne prijave, oddane do zgoraj navedenega roka in pripravljene v skladu s temi navodili.
2. Za kategorizacijo lahko kandidirajo samo v tekočem letu registrirani alpinisti.
3. Kandidat lahko odda največ 20 vzponov, s katerimi kandidira za kategorizacijo, na obrazcu "Pregled tur", ki je priložen.
3a) Za vse prvenstvene vzpone se poleg obvezne skice pošlje tudi fotografijo stene z vrisano smerjo, sicer se smeri ne more upoštevati za kategorizacijo.
3b) Za vse smeri izven Slovenije je potrebno priložiti skico.
3c) Za prvenstvene vzpone in vse vzpone izven Slovenije izpolnite priloženi obrazec »ocene po raztežajih«, v katerem navedite ocene vseh posameznih raztežajev v smeri.
4. Alpinisti, ki so bili poškodovani, naj poleg prošnje za podaljšanje razreda priložijo originalno zdravniško spričevalo o poškodbi.

Prijava za uveljavljanje statusa kategoriziranega športnika: Prosimo, da jo izpolnijo tisti alpinisti, ki bodo oddali prijavo za kategorizacijo prvič oz. obrazca do sedaj še niso izpolnili.

Opomba: 43. člen (zdravstveni pregledi): »Prehodni in obdobni zdravstveni pregledi, ki jih financira Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, so obvezni za športnike, ki nastopajo na uradnih tekmovanjih nacionalnih panožnih športnih zvez.«

 

Oznake: ALP
eXTReMe Tracker