Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Naj planinska koča 2013

NeDelo 30.06.2013


GG/G-L, 19.08.12: Koča na Dobrči je koča z dušo
... najbolj prijazna planinska pri nas v letu 2012


PZS: Planince in bralce Nedela vabimo, da na Nedelo pošljete fotografijo, ki ste jo posneli pred svojo najljubšo kočo, in jo pospremite z nekaj vtisi o izletu in koči. Fotografijo s kratko utemeljitvijo in svojimi podatki pošljite na naslov Nedelo, 1509 Ljubljana ali [email protected]
Upravitelje koč, ki bodo prejele največ vaših glasov, bomo nagradili z uporabnimi nagradami, simbolične nagrade pa bomo razdelili tudi med izžrebane bralce, ki boste pošiljali predloge in svoje zgodbice. Vsak teden pa bodo nagrajeni tudi glasovalci.

ponedeljek, 1. julij 2013, ob 18:28, Franci Savenc, ogledov: 1892

Nedelo: Vsaka planinska koča je prijazno zavetje, a le ena je vam najljubša. Napišite, katera ...

Planinska zveza Slovenije in Nedelo vabita vse planince in bralce Nedela, da glasujejo in sodelujejo v nagradni akciji Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo 2013.

V Nedelu bodo vsako nedeljo od 30. junija do vključno 18. avgusta 2013 objavljene glasovnice, prav tako bodo glasovnice objavljene na spletni strani Delo.si, kjer boste bralci predlagali/glasovali za Najbolj priljubljeno planinsko kočo 2013.
Delo d.d. bo od 25. avgusta do vključno 8. septembra (tri nedelje zapored) v Nedelu objavilo glasovnice s petimi finalisti za izbor Najbolj priljubljene planinske koče 2013.
V nedeljo, 15. septembra, bo Nedelo objavilo ime planinske koče, ki bo prejela največ glasov bralcev Nedela in spletnih glasovalcev, v nedeljo, 22. septembra, pa celovito reportažo in fotoreportažo o izbrani koči.

eXTReMe Tracker