Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Naj planinska koča 2013

Nedelo: Vsaka planinska koča je prijazno zavetje, a le ena je vam najljubša. Napišite, katera ...

Planinska zveza Slovenije in Nedelo vabita vse planince in bralce Nedela, da glasujejo in sodelujejo v nagradni akciji Izberimo najbolj priljubljeno planinsko kočo 2013.

V Nedelu bodo vsako nedeljo od 30. junija do vključno 18. avgusta 2013 objavljene glasovnice, prav tako bodo glasovnice objavljene na spletni strani Delo.si, kjer boste bralci predlagali/glasovali za Najbolj priljubljeno planinsko kočo 2013.
Delo d.d. bo od 25. avgusta do vključno 8. septembra (tri nedelje zapored) v Nedelu objavilo glasovnice s petimi finalisti za izbor Najbolj priljubljene planinske koče 2013.
V nedeljo, 15. septembra, bo Nedelo objavilo ime planinske koče, ki bo prejela največ glasov bralcev Nedela in spletnih glasovalcev, v nedeljo, 22. septembra, pa celovito reportažo in fotoreportažo o izbrani koči.

NeDelo 30.06.2013


GG/G-L, 19.08.12: Koča na Dobrči je koča z dušo
... najbolj prijazna planinska pri nas v letu 2012


PZS: Planince in bralce Nedela vabimo, da na Nedelo pošljete fotografijo, ki ste jo posneli pred svojo najljubšo kočo, in jo pospremite z nekaj vtisi o izletu in koči. Fotografijo s kratko utemeljitvijo in svojimi podatki pošljite na naslov Nedelo, 1509 Ljubljana ali planine.nedelo@delo.si.
Upravitelje koč, ki bodo prejele največ vaših glasov, bomo nagradili z uporabnimi nagradami, simbolične nagrade pa bomo razdelili tudi med izžrebane bralce, ki boste pošiljali predloge in svoje zgodbice. Vsak teden pa bodo nagrajeni tudi glasovalci.

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46075

Novosti