Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Padalski spust čez severno steno Debele peči

Freeapproved - Rok Merhar in Anže Čokl : ... Letošnje zimske razmere v gorah so postregle z debelo snežno oddejo in omogočile prehode tudi tam, kjer to sicer ne bi bilo mogoče!

Obetalo se je lepo vreme in z Rokom in Boštjanom smo odšli v pravljične smrekove širjave Pokljuke. Od tam prek Lipance po avtocesti, od koče proti vrhu Debele peči pa po globoko predirajoči se snežni odeji ...

04.03.2013

04.03.2013

 05.03.2013

Anže Čokl: Vsake toliko dobim občutek, da je izdelek dober. In za slednjega sem mnenja, da je eden boljših zadnjega (ustvarjalnega) obdobja… The Perfect Line oziroma Popolna linija!
Zadnji čas je t.i. Color Grading dobesedno začel kričat in odločil sem se ga priučiti. Z nekaj vaje barvnih usklajevanj in posledičnih barvnih korektur oz. “barvanja” so prvi rezultati že tu. Prav zanimivo pa je, da se s temi fič-firič malimi kamercami GoPro da posneti (ob lepem sončnem vremenu seveda oz. dobrih svetlobnih pogojih) prav neverjetno kvalitetne kadre. Z nekaj montažerskimi triki in malo vaje vsake toliko nastane kaj lepšega in gledljivega…

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

6 komentarjev na članku "Padalski spust čez severno steno Debele peči"

Igor Pavlič,

Kaj sledi, spust čez S steno Draškega vrha s plavutkami?


Dejan Ogrinec,

Saj je lep filmček, ne rečem nič; zanimivo doživetje. Ampak bojim se, da sam naslov prispevka nima niti najmajše realne zveze z njim (filmom)!?

Kaj če bi imel padalec na nogah recimo rolerje, bi se potem nekomu zapisalo kot spust z rolerji preko severne stene? Halo?


Igor Zlodej,

To se je na Kaninu počelo že davno let nazaj. V TNP pa sploh ni dovoljeno.


Klemen Hančič,

Igor Zlodej,sedaj vsaj vem ,kdo budno spremlja dogajanja v TNP-ju ,zlasti padalska in hvala za prijavo pred 3 leti ko sem letel s Kredarice.!!!


Klemen Hančič,

Ker sem dobil pismo g. Igorja Zlodeja na mojo reakcijo ki sledi:

Pozdravljen!

Zahtevam javno opravičilo, pod temo Polet s padalom z Debelega vrha, ne vem od kod ti ideja, da sme prijavil tvoj polet s Kredarice.

Opravičujem se g. Igorju Zlodeju zaradi neutemejlene izjave o prijavi, ko sem letel s Kredarice in to dejanje obžaljujem ter se mu opravičujem.

Klemen Hančič


Gregor Malensek,

Nov načrt upravljanja TNP omogoča letenje z jadralnimi padali z nekaterih vrhov ob predhodni najavi poleta.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46062

Novosti