Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Extreme Badalis 03.02.13

Nejc Kuhar: V nedeljo sem nastopil na zanimivi tekmi parov v Italiji, praktično v prvih hribih nad Benetkami.

Ko sva s Polono v soboto zvečer prišla v hotel, ki so ga obdajali vinogradi, sva se spraševala, kjer bomo tukaj mi dirkali. Naslednje jutro smo se odpeljali nekaj kilometrov višje in na višini 700 metrov je bila prava zima z nekaj centimetrov novega snega na stari podlagi.

Štartal sem v paru s Alessandrom Folladorjem, od boljših ekip sta nastopila še reprezentanta Boscacci in Lanfranchi, ostale ekipe so bile 'na papirju' slabše. To smo potrdili tudi na tekmi, saj smo se štirje takoj odlepili od zasledovalcev. Pozneje sta Bosca in Lanfra tudi nama ušla, tako da sva tekmo opravila osamljena. Folla je bil ves čas v ospredju, jaz pa sem mu večinoma brez težav sledil na vzponih in spustih. Kljub temu, da je bila najvišja točka tekme 1500 metrov, smo imeli vse, od najlepših spustov po pršiču, peš vzpona skozi kanjov, tehnični cik-caki in spusti skozi gozd.
Na vrhu smo videli celo morje in Benetke, no meni tega ni uspelo. Skupaj je naneslo 1800 višinskih metrov vzpona v 16. kilometrih, lepa tekma v super vremenu in razmerah. Več pa bodo povedale fotke.

  04.02.2013


Skialper.it: Rezultati


 

 

Kategorije:
Novosti SMU SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46051

Novosti