Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Planinski svet - 07.02.13

Primorski dnevnik: Tečaji mimo, 3. marca društveno tekmovanje; V četrtek 14. februarja priložnost za plačilo članarine

Tečaji mimo 3. marca društveno tekmovanje

V kraju Forni di Sopra se je prejšnjo nedeljo sklenil tradicionalni tečaj alpskega smučanja v priredbi Slovenskega planinskega društva Gorica. V pobudo je bilo vključenih šestinšesdeset mladih smučarjev, od popolnih začetnikov do takih, ki smučanje bolj ali manj zanesljivo obvladajo in so letos svoje znanje dopolnili in nadgradili.
Tečaj se je pričel 17. januarja in se nadaljeval naslednje štiri nedelje. Vreme je bilo, kljub izraziti muhavosti, še kar naklonjeno, razen drugo nedeljo, ko je namesto snega udeležence tečajev presenetil dež.
Do konca zimske sezone sta še približno dva meseca, medtem pa so pri društvu že začeli priprave na društveno tekmovanje, ki bo 3. marca, prav tako v karnijskem zimskošportnem središču Forni.
Udeležili se ga bodo tečajniki in drugi smučarji - člani društva.
Tudi ob tej priložnosti bo vozil avtobus. S prijavami velja pohiteti. Prijave za tekmovanje: Sara tel. 3338907969. Informacije in prijave za avtobus: Marta 0481/22164.

V četrtek 14. februarja priložnost za plačilo članarine

Kar lepo število članov SPDG je že doslej poravnalo letno članarino in zavarovalnino (tisti, ki se včlanijo v PZS). Ker se kar hitro bliža čas prvih izletov in tur ter drugih dejavnosti v naravi, društvo vabi člane, da čimprej poskrbijo za ustrezno kritje, oziroma plačilo članarine in zavarovalnine.
Člani, ki se nameravajo vpisati tudi v PZS morajo, od letos obvezno, izpolniti pristopno izjavo. To je v skladu z odločitvami na lanski skupščini in v skladu s prizadevanji za centralno vodenje članstva. Sedež bo odprt od 19. do 20. ure.
 

 07.02.2013

 

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46051

Novosti