Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Höch Königs Trophy

Nejc Kuhar: Po petkovi zmagi na mestni tekmi, mi je danes uspelo v Bischofshofnu zmagati še na klasični tekmi. 

Ponovno pa vse pohvale organizatorjem, ki so izpeljali prekrasno klasično tekmo po super trasi in v odličnih snežnih in vremenskih razmerah.

Trenutno imam občutek na tekmah in treningih res dober in čutim, da lahko progo in tekmovalce napadem, kadar si zaželim. Seveda se konkurenca na avstrijskih tekmah ne more primerjati z tisto na italijanskih ali celo svetovnem pokalu, vendar se v sosednji Avstriji še nikoli doslej nisem tako 'poigraval'.
Tudi danes sem bil kljub od štarta povsem prepričan, da kaj drugega kot zmaga ne pride v poštev in sem zato že takoj od štarta prevzel kontrolo nad tekmo. Že v prvih metrih sem potegnil na polno in konkurentom nisem pustil dihati, nato sem za nekaj minut pobudo prepustil drugim, po petnajstih minutah pa potegnil in nato je bila do konca le še ena velika igra in uživanje v tekmi.

Rezultati: 1. Nejc Kuhar (SLO), 2. Roberto de Simone (ITA), 3. Philipp Reiter (GER), 4. Johann Wieland (AUT), 5. Konrad Lex (GER), ... 15. Matjaž Mikloša (SLO), 18. Klemen Triler (SLO) + Celotni rezultati

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti