Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Planinski svet - 27.12.12

Primorski dnevnik: Medvedjak / Spominski pohod 

Medvedjak

Novoletni pohod na Medvedjak, v organizaciji Slovenskega planinskega društva Trst, je še posebno priljubljen med člani in prijatelji društva in je postal že prava stalnica v društvenem delovanju. Ob vsakem vremenu se na ta dan planinci, njihovi prijatelji in znanci podajo na ta bližnji, nezahtevni, vendar prijeten in razgleden vrh, da bi primerno pozdravili prihod novega leta. Osvajali so ga že v dežju, v megli in strupenem mrazu, v snegu pa tudi v prijetnem, sončnem vremenu in vedno so se vračali zadovoljni in s prijetnimi občutki.

Tudi letos bomo nadaljevali tradicijo, zbrali se bomo v torek, 1. januarja 2013, ob 14. uri na Poklonu pri restavraciji Furlan na Repentabru in se skupaj podali proti vthu Medvedjaka, kjer si bomo voščili in nazdravili novemu letu. Prisrčno vabljeni.

Spominski pohod

Tudi letos se bodo člani Slovenskega planinskega društva iz Trsta udeležili spominskega pohoda v Dražgoše. Tradicionalni nočni pohod bo v nedeljo, 13. januarja 2013.
SPDT vabi člane, ki bi se želeli udeležiti pohoda, na sestanek, ki bo v torek, 8. januarja ob 19. uri v baru Prosvetnega doma na Opčinah.

27.12.2012

Kategorije:
Novosti Tuje TUJ POH Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46075

Novosti