Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Komisija za alpinizem

ponedeljek, 11. junij 2012, ob 17:18, Franci Savenc, ogledov: 1220

Planinske zveze Slovenije ima prenovljeno spletišče = na stari poddomeni ka.pzs.si

je torej uradno predstavljena šele (dostopna je bila namreč tudi že prej) z današnjim dnem.

Na strani bomo redno objavljali vse razpise KA, vse zadeve v zvezi z usposabljanji, vzgojo in izobraževanjem, objavljali bomo poročila z odprav in ostalih akcij KA ter poleg novic vse aktualne zadeve, ki se tako ali drugače dotikajo delovanja KA in alpinizma nasploh.

Uredili in zbrali smo in še bomo (ter seveda sproti dopolnjevali) celoten arhiv odprav, zanimive spletne povezave, obveščali bomo o vsem pomembnem in aktualnem o zavarovanju alpinistov, objavljeni so/bodo ažurni podatki o alpinističnih kolektivih ter ažurni register licenc AI. Objavili smo že arhiv zbornikov Slovenski alpinizem, dodali bomo še arhiv Alpinističnih razgledov ter posodobljeno spletno brošuro Slovenci v Himalaji.
Spletno stran bomo za enkrat urejali člani KA PZS s sodelavci, pri novicah pa bo tudi sodelovala Zdenka Mihelič, predstavnica PZS za odnose z javnostmi.

Kljub temu, da je na strani še nekaj zadev, ki jih bo potrebno urediti in dopolniti, je stran pripravljena, da začne služiti svojemu namenu - obveščati alpinistično ter drugo javnost z aktualnim dogajanjem na področju alpinizma in delovanja Komisije za alpinizem PZS.

Miha Habjan
Načelnik KA PZS

Oznake: ALP
eXTReMe Tracker