Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novosti

Zlatorogova transverzala ponosa 2012

Pivovarna Laško želi z akcijo Gremo v hribe svojo najprepoznavnejšo znamko - Zlatoroga - povezati s simbolom slovenstva ... Letos začno na Primorskem

V letu 2012 bomo prav tako obiskali 12 planinskih koč in domov, bo pa med njimi kar devet novih lokacij.
Zakaj, se sprašujete? Predvsem v želji, da bi vsem ljubiteljem narave, pohodov in planin ponudili možnost spoznavanja novih lepot naše male dežele. Na ta način bomo razširili Zlatorogovo družino planinskih društev, domov, koč in pohodov. Prav na vseh lokacijah bomo tudi v letošnjem letu organizirali dogodke, podobne kot lani – tudi z nekaj novostmi, predvsem kar se animacijskih iger tiče

V častno Zlatorogovo planinsko knjigo se je v letu 2011 vpisalo skoraj 7000 planincev, skupaj pa smo lokalnim planinskim društvom za njihovo nadaljnje uspešno delovanje donirali 12.503 evrov. Z družbeno odgovorno noto Zlatorogove transverzale ponosa bomo nadaljevali tudi v letošnjem letu. Pivovarna Laško bo namreč za vsakega planinca, ki se bo na dan Zlatorogovega dogodka vpisal v častno knjigo, lokalnemu planinskemu društvu donirala 1 evro za nadaljnje uspešno delovanje.

Zato vse, ki vam je preživljanje prostega časa v objemu neokrnjene narave ljubo ali vam predstavlja način življenja ter cenite prijetna druženja, vljudno vabimo, da se udeležite Zlatorogovih dogodkov, ki se bodo odvili po sledečem terminskem in lokacijskem načrtu:

<<< Program (z opisi ciljev) je na Zlatorogova Transverzala ponosa >>>

Prvi dogodek akcije Gremo v hribe bo pri Tumovi koči na Slavniku >>>

 

06.04.2012

Facebook: Gremo v hribe 


Ja tako je, obljuba dela dolg! Ker smo na lanskem zadnjem dogodku obljubili, da gremo v letu 2012 spet v hribe, dano besedo tudi držimo. Tako bomo v letošnjem letu zopet obiskovali vrhove, raziskovali, se družili, veselili, razgledovali in seveda tudi zaplesali.  

Program dogodkov

Dostop

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46078

Novosti