Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Začetni alpinistični tečaj v zimskih razmerah

Komisija za alpinizem PZS razpisuje začetni alpinistični tečaj v zimskih razmerah, ki bo od srede, 21. marca, s pričetkom ob 18. uri, do nedelje, 25. marca.

Tečaj bo predvidoma na območju Zelenice in je namenjen tečajnikom in pripravnikom alpinističnih odsekov - tistim, ki bi radi samo plezali in tudi tistim, ki bi se na tečaju ukvarjali tudi s turnim smučanjem.
Število udeležencev tečaja je omejeno na 20 tečajnikov.

Rok prijav je nedelja, 11. marec 2012 do vključno 20. ure , prijavo na priloženem obrazcu pa morajo kandidati poslati izključno preko elektronske pošte na: alen.marinovic@gmail.com, geslo pod zadeva: ZIMSKI TEČAJ

Opozarjamo, da se kasnejše in nepopolne prijave ne bodo upoštevale.

Poleg osebne in tehnične opreme mora vsak udeleženec poskrbeti za plazovno žolno, lopato, sondo in plezalno vrv na dva tečajnika. Za turne smučarje je seveda obvezna tudi kompletna oprema za turno smučanje. Program tečaja je različen za turne smučarje in tiste, ki turno ne smučajo. Zato je v prijavnici potrebno obvezno navesti ali se boste tečaja udeležili kot turni smučar ali ne. Tečaj pa ni v nobenem primeru namenjen bordanju! Vsi prijavljeni bodo pravočasno dobili okviren program tečaja in podroben spisek potrebne opreme.

Razpis velja tudi za alpinistične inštruktorje.

Vse morebitne dodatne informacije: Alen Marinović, 040 471 988, alen.marinovic@gmail.com

 

Vodja usposabljanja pri KA PZS
Tomo Česen
Načelnik KA PZS
Miha Habjan

 

 Vodja tečaja:

Alen Marinović

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45948

Novosti