Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Nogomet na Korošici

PD Kamnik - Bojan Pollak:  V nedeljo, 2. oktobra, je bila ena od zadnjih letošnjih nedelj s čudovitim jesenskim vremenom. Tako se je tradicionalne nogometne tekme »na najvišji ravni« med Kranjci in Štajerci udeležilo

... rekordno število igralcev – bilo jih je kar po trinajst na vsaki strani, ki so aktivno igrali ves čas tekme. Najmanjše število igralcev v do sedaj pa je bilo 4 in en pes.

Goli so bili tokrat že postavljeni, kar gre zahvala PD Celje-Matica, tako da je bilo potrebno samo izbrati moštvi (žal tudi tokrat ni bilo ravno veliko pravih Štajercev), ponovitvi osnovnih pravil (ni auta, ni vratarja, gol velja, samo v primeru, če pride žoga vanj s prave stani in podobno) in poudarjanju, da je to prijateljsko srečanje, se je tekma začela tradicionalno – točno opoldne. Kranjsko moštvo je vodil Franc Obreza, štajersko pa Vital Vek, v obeh pa je sodelovalo tudi precej udeležencev letošnje kamniške alpinistične šole, odlično pa je sodil Franc Pohlin (»Fuj sudja«). Obe moštvi sta prikazali veliko borbenost in željo po zadetku.
Tokrat je bila športna sreča bolj naklonjena ekipi Štajercev, ki ji je uspelo dati kar tiri zadetka, medtem ko je ekipi Kranjcev uspelo zabiti samo častni gol. Tekma sama je tako med igralci, posebej pa še med navijači vzbudila veliko dobre volje in smeha in tako dosegla tudi ta namen.

Kategorije:
Novosti SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46071

Novosti