Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Vseslovenski tabor alpinističnih družin 2011

AO Rašica - Tadej Debevec: Letos bo tradicionalni tabor alpinističnih družin v Avstriji pod pokroviteljstvom Komisije za alpinizem PZS. Vabljeni pod geslom: "Več nas bo glasnejši smo!"

Namen tabora je predvsem, da se družimo, spoznamo in kaj splezamo.
Vsi vemo, da stvari lažje potekajo, če imajo otroci družbo, mi pa soplezalce. Letošnji tabor, že četrti po vrsti, bo za razliko od predhodnih, pod gorsko skupino Wilder Kaiser na Tirolskem, med 23. in 30. julijem.
Nastanjeni bomo v kampu Seespitz na obrobju vasice Walchsee, 20 kilometrov severovzhodno od Kufsteina. (Če kdo želi, se lahko nastani tudi v bližnjih apartmajih.) Pomembno je, da so atraktivne stene Wilder Kaiserja in plezališča v neposredni bližini (15 – 25 minut). Na voljo bo tudi vodniška literature tako za smeri v gorah, kot tudi za bližnja plezališča. Program tabora bomo prilagajali željam in potrebam udeležencev ter vremenskim razmeram.

Predvidene aktivnosti:
- Dopoldanski izlet do visokogorske koče za vse udeležence
- Dopoldansko plezanje otrok in staršev v plezalnem vrtcu
- Vsaj tri dni bo organizirano dopoldansko varstvo in aktivnosti otrok z vzgojiteljico
- Popoldanski izlet v Kufstein in brezplačen sladoled za vse mlade udeležence
- Tekmovanje v slack line
- Kopalno popoldne
- Ter tradicionalni - Nutella party

Vsaka družina zase krije stroške bivanja in prevozov, skupne aktivnosti pa so brezplačne. Varstvo otrok bo organizirano v okviru možnosti in s sodelovanjem staršev. Poleg družin ste vljudno vabljeni tudi vsi simpatizerji, saj je kakšna dodatna pomoč vedno koristna za varovanje, varstvo ali kaj podobnega.

Zaradi rezervacije kampirnega prostora nam prijave posredujte čim prej na  elektronske pošte (najkasneje do 16. junija). Vse aktualne novice o taboru bodo ažurno objavljene na spletni strani AO Rašica, za dodatne informacije in prijave pa smo vam na voljo tudi na 041 278 954.

Tadej Debevec

Kategorije:
Novosti Tuje ALP TUJ Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46044

Novosti