Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Tretji Skiventure

 

 

 

četrtek, 28. april 2011, ob 05:29, Boris Štupar, ogledov: 2566

Davo Karničar: Tradicionalna tura na Velikonočni ponedeljek nam je na Jezerskem, navkljub skromni količini snega v gorah, uspela v najlepšem in žlahtnem doživetju.

Turno smučanje s prijatelji, v varnih razmerah, z uresničitvijo popularizacije te dejavnosti in čudovitega območja Ravenske Kočne, Belske Kočne in Logarske doline.
Tokrat nas je bilo 28. Glavnina se je povzpela na sedlo med Križ in Kranjsko Rinko, nekateri so se odsmučali še globoko proti Železni Kapli in v Mrzli dol proti Logarski. Vsi pa smo uživali ob razgledih na Jezerskem sedlu. Nagrada za pristop nanj so bili tudi kuponi za žrebanje praktičnih daril, ki so jih prispevali; Elan, Dynafit, Salewa, Komperdell, Cebe, Češka koča (Tone in Sabina Karničar), gostišče Valerija in Gorazd Kocjan.

Odvijugali smo po idealnem snegu, ob prijetnem kramljanju potrpeli kopen del Lovske poti z Vadin in se obilno okrepčali ob Gorniškem Centru Davo Karničar. Navdušujoč je bil tudi turnosmučarski krst, po napetem žrebu praktičnih nagrad.
Organizatorja, Petra in Davo Karničar se zahvaljujeva za doživet dan in družbo vsem udeleženim. Hvala tudi sponzorjem dogodka in upava, da se v čimvečjem številu ter ob obilnejši količini snega srečamo prihodnje leto.

Davo Karničar 

Oznake: smuTurno
eXTReMe Tracker