Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Nagradno vprašanje pred predpremiero

SFINGA: Pravzaprav je dobro, da je datum prve uradne projekcije filma že nekaj časa določen, sicer bi se zaključna dela okoli filma najbrž zavlekla kar v poletje.

Dober teden pred t. i. predpremiero je namreč odprtih še veliko stvari in enostavni izračuni, kako vse to zdaj narediti v le nekaj dneh, v hipu odpovedo.
Praktično vse je sicer že narejeno in pripravljeno, a hkrati prav nič še ni dokončano. Nič nenavadnega ne bi bilo, če bi do zaključne »fuzije« vsega kar se mora znajti v filmu, prišlo le nekaj ur pred prvim predvajanjem. Do radiacije v glavah ekipe bo gotovo prišlo, odvisno je le kolikokrat bo tista še dovoljena meja sevanja prekoračena. A tudi to je stalnica pestrega filmskega ustvarjanja, ki večkrat trči ob na videz nerešljive enačbe. Ekipa se je sredi nepredstavljivega kaosa znašla že večkrat , če spomnimo le na norišnico zadnjih dveh dni na Sfingi, a do sedaj ji je vlak vselej uspelo obdržati na tirnicah. Dvomimo, da tudi tokrat temu ne bi bilo tako.

Tiskovna konferenca z vsemi ustvarjalci filma bo v četrtek, 7. aprila, ob 12. uri v Kinu Dvor. Uro za tem bo sledila tudi prva, predpremierna projekcija filma, namenjena novinarjem.
Uradna premiera filma je rezervirana za 5. Mednarodni festival gorniškega filma Domžale, ki bo med 10. in 14. aprilom v Cankarjevem domu. Sfinga bo na sporedu v sredo, 13. aprila, ob 18.30 v Linhartovi dvorani.
Sledilo bo več predvajanj po vsej Sloveniji.

Nagradno vprašanje: Kaj med produkcijo filma ponavadi pomeni vzklik izvršnega producenta – Mamo!?
Odgovore sprejemamo na našem Facebook profilu, prvih deset pravilnih in deset najbolj smešnih, si bo prislužilo vstopnico za predpremierni ogled filma.

27.03.2011

G-L: vse (po)objave z oznako Sfinga

 

 

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46073

Novosti