Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Vlasto Kopač

sobota, 29. april 2006, ob 13:52, Franci Savenc, ogledov: 4915

(1913 – 2006), častni predsednik PZS

Vlasto Kopač

Rojen 3. junija 1913 v Žireh, umrl 27. aprila 2006 v Ljubljani

 

 

 

 

 

 

 

 

Bibliografija

Planinski vestnik
2001/01/002: V steni Kogla zapisan spomin
1978/ /755: Ob 80-letnici gorskega vodnika in reševalca Franceta Erjavška
1974/01/017: Velika planina, Varstvo spomenikov
1971/ /504: Andrejkova Manca z Velike
1965/ /009: Še enkrat o Veliki planini
1947/ /089 (GiL): Obledele podobe z Grintovcev
1946/ /047 (GiL): Krajevna imena v Grintovcih
1946/ /204 (GiL): Krajevna imena v Grintovcih
1947/ /110 (GiL): Nekaj etnografskega drobiža iz Kamniških Alp
1947/ /038 (GiL): Pomenki na poseki
1947/ /038 (GiL): Krajevna imena v Grintovcih
1943/ /098: † Gorski vodnik Lojze Erjavšek

 

[COBIB >

 

Literatura

gore-ljudje.net: O življenju Vlasta Kopača - France Malešič
PZS.si: Umrl je častni predsednik PZS

 

Planinski vestnik:
2003/04/040: Intervju Vlasto Kopač - Marjeta Keršič - Svetel
2003/02/050: Na smrt obsojeni predsednik - Vlasto Kopač
1993/7-8/298: Časten častni predsednik PZS – Tone Škarja
1983/12/639: Vlasto Kopač - 70-letnik - Tine Orel
1973/06/319: Vlastu Kopaču ob šestdesetletnici - dr. Cene Malovrh, Tine Orel
1963/07/339: Obisk ob slavju - Boris Režek

Ostali tisk:
Delo, 03.06.03: Vlasto Kopač - devetdesetletnik - Marjan Oblak
Slo. novice, 06.06.03: Na smrt obsojeni arhitekt je praznoval devetdesetletnico - Marjan Raztresen

 

Oznake: BIB
eXTReMe Tracker