Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Akcije v letu 2011 in 2012

Komisija za alpinizem in Komisija za odprave v tuja gorstva bosta izbrali omejeno število tistih, ki bodo deležne podpore s strani PZS = Razpis

Glavna kriterija pri izboru bosta slog in cilj odprave ter sposobnost članov realizirati zastavljen cilj. KA ocenjuje, da je danes v alpinizmu pomemben zlasti slog – način kako je nek vzpon realiziran. 'Hitro, lahko, prosto', so načela, ki danes veljajo tudi v najtežjih stenah.

Prijave naj bodo na pripravljenih obrazcih z zahtevanimi podatki. Obrazce s prilogami je potrebno poslati z elektronsko pošto (ali zapečene na CD) do petka, 21. januarja 2011, do 14. uri.
Pregled in pošiljanje v dopolnitev bo opravljen do petka, 28. januarja 2011. Do konca januarja 2011 pa bo KA podala predlog. V skladu s pričakovanimi prihodki bo KA objavila rezultate izbora s predvideno okvirno finančno podporo.

Prijave pošljite na naslov: KA PZS, p.p. 214,1001 Ljubljana (s pripisom: Prijava alpinistične akcije), ali po elektronski pošti (obvezno vpišite geslo: Prijava akcije KA in zahtevajte potrditev prejema pošte) na: alpinizem@pzs.si.
Prijavo lahko pošlje le registriran alpinist, v prijavi pa obvezno navedite svoj elektronski naslov in telefonsko številko. Obravnavane bodo samo pravočasno prispele in popolne prijave.

Glavna dolžnost akterjev prijavljenih na razpis je sprotno obveščanje o poteku priprav na odpravo, po zaključku akcije pa oddati popolno poročilo o odpravi z ustreznim fotografskim materialom in objava sponzorjev.


Dopolnilo:
- Ob morebitnih nejasnostih se obrnite na Matjaža Šerkezija: (01) 43 45 686 oz. matjaz.serkezi@pzs.si
- Če bosta KA in KOTG ocenila, da je potrebno, bosta predlagatelja prijavljene akcije povabila na razgovor
- Prijavo oddajte na predvidenih obrazcih. Oblika prijave je lahko drugačna (lepša), vendar naj po točkah vsebuje vse zahtevane podatke.

Kategorije:
Novosti ALP VTG SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46065

Novosti