Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Plezalni dnevi Kranja - 28.11.10

AO Kranj: Sneg gre ... v dvorani pa je spet vroče > ogled v ŽIVO prek naše PDK TV
Starejše deklice in dečki - In še kadetinje - Nekateri cicibani so se zunaj kepali, drugi pa ... 

28. 11. 2010 Sneg gre, glej zunaj ...

... v dvorani pa spet vroče. DJ- že testira svojo opremo in akustiko, Tine Marenče pa kvaliteto svojih glasilk, da nam pove več o nastajanju filma o Sfingi.

Po predavanju še današnja poslastica, zaključno tekmovanje na balvanih za članice in člane. Pestro, glasno in barvito bo. Seveda tudi danes možen ogled v ŽIVO prek naše PDK TV.

28. 11. 2010: Nekateri cicibani so se zunaj kepali, drugi pa ...

... so zganjali norčije v balvanih. V kategoriji cicibank je bila povsem razred zase Janja Garnbret (Šaleški AO), saj je osvojila vseh osem vrhov. Pet vrhov Tjaše Slemenšek (prav tako Šaleški AO) je zadoščalo za drugo mesto, štirje vrhovi in sedem bonusov pa je Špeli Kešnar prineslo tretje mesto. Janja Garnbret je s 300 točkami tudi v skupnem seštevku stopila na najvišjo stopničko. Tjaša Slemenšek je z 215 točkami osvojila drugo mesto, tretje pa je s 185 dosegla Marina Eberl (AOTrbovlje).

V kategoriji cicibanov je Luka Drolc (ŠPO Kamnik) osvojil 7 od 8 vrhov in dodal še eno v nizu zmag v letošnji sezoni. Matic Kotar (ŠPO Rašica) je danes osvojil 6 vrhov in s tem drugo mesto tako na današnji tekmi, kot v končnem skupnem seštevku (260 točk). Današnji tretjeuvrščeni je Samo Šajn (PD Grosuplje), saj je 4 vrhove dosegel v manj poskusih kot številni ostali konkurentje. V skupnem seštevku je tretjeuvrščeni Lenart Oblak (PK Škofja Loka) s 185 točkami. Bravo cicibanke in cicibani, zdaj pa hitro ven na sneg.


28. 11. 2010 In še kadetinje

Na veliko veselje domačih gledalcev je Tina Šušteršič (AO Kranj) prijela najvišji oprimek v plezalni smeri za kadetinje in požela največji aplavz. Bravo Tina!!! Na drugem mestu se bodo na stopničkah stisnile kar tri tekmovalke, saj so se vse dotaknile istega oprimka (31.00 -). Zaploskali smo Tržičanki Jerci Meglič (ŠPO Tržič), Tamari Omerzel (Šaleški AO), še posebej pa Katarini Fon (AO Kranj).

28. 11. 2010 Starejše deklice in dečki

Starejše deklice so preverile današnji razgled z velike plezalne stene v dvorani na Zlatem polju. Najvišje se je med 25 tekmovalkami povzpela Katja Kadič (ŠPK Andreja Kokalja). Povsem blizu ji je bila predstavnica domačega odseka Jera Lenardič (AO Kranj) z 36.00 -. Bravo Jera! Tretje mesto si je s 33.00 - priplezala Rebeka Kamin (ŠPO Domžale). Prav je, da omenimo še 4. mesto, katerega si delita Živa Ledinek (AK Ravne) in še ena domačinka Tjaša Kalan (AO Kranj).

Tudi starejši dečki so imeli doooolgo štartno listo in mooooočno konkurenco. Kar 34 se jih je pomerilo, a le enemu je uspelo vpeti in osvojiti vrh smeri. To je bil Martin Bergant (PK Škofja Loka). Gregor Vezonik (AK Ravne) je dosegel višino 40.00 -, Tim Unuk (PK Laško) pa je z višino 38.00 + dosegel tretje mesto.

Za ogled ostalih rezultatov kliknite pdk.aokranj.com/rezultati/

Kategorije:
Novosti PLE SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46065

Novosti