Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Zaključek Zahodne lige 2010 v Šenčurju

Jernej Jazbec: Minulo nedeljo smo zaključili letošnjo Zahodno ligo. V lepem, vendar hladnem dnevu, se je v Šenčurju zbralo skoraj 200 tekmovalk in tekmovalcev, ki so se pomerili v zadnji preizkušnji, težavnosti.

Športno dvorano so napolnili njihovi spremljevalci, predvsem starši in znanci.
Da bi mladi upi slovenskega športnega plezanja čim več plezali, v čemer neizmerno uživajo, smo se odločili, da jim omogočimo plezanje v dveh smereh. Pravico plezanja v drugi smeri, so si priborili tisti tekmovalci, ki so uspešno premagali prvo smer. V kategoriji najmlajših nam je dober namen malce spodletel, saj je vrh v prvi smeri dosegla le peščica tekmovalcev. Očitno so postavljalci malce precenili sposobnosti mladih nadebudnežev. V ostalih kategorijah si je vsaj polovica sodelujočih priplezala tudi drugo smer. Med obema poizkusoma je bilo najmanj štiri minute počitka. Najbolj zagreti so v drugi smeri nadaljevali kar takoj. Seštevek obeh smeri je odločil o zmagovalcih. Kar trije izmed njih so prišli iz AO Kamnik, po eden iz PK Škofja Loka, ŠPO Tržič, AO Kranj, Soški AO in AO Vipava. Čestitke gredo prav vsem sodelujočim. Podrobne rezultate si lahko ogledate tukaj >>>.


 

Od napovedanih šestih tekem, nam jih je žal uspelo izpeljati le pet. V pričakovanju Zahodne lige 2011 že razmišljamo, kako bi tekmovalno vzdušje in izkušnjo naredili še bolj prijetno. V zraku je kar nekaj idej, ki jih moramo klubi (v letošnji Zahodni ligi jih je sodelovalo kar 19) med seboj še uskladiti, za kar si bomo v letošnjem letu poizkušali vzeti še več časa. V AO Kranj si bomo prizadevali k sodelovanju privabiti čim več klubov. Za nove ideje smo vedno dostopni na zahodna.liga@aokranj.com.

Koordinator Zahodne lige Jernej Jazbec, AO Kranj
 

AO Kranj: Zahodna liga 2010 >>>

AO Kranj: Rezultati >>>

AO Kranj: Skupna razvrstitev >>>

 

 

 

Kategorije:
Novosti PLE SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45895

Novosti