Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Chamonix - zima 2010

KA PZS, 28.01.: Tabor Chamonix
(DOC, razpis in prijavnica)


> Prijavnica - za prenos

petek, 29. januar 2010, ob 05:29, Franci Savenc, ogledov: 1520

KA PZS: Razpis za alpinistični tabor v Chamonixu, ki bo predvidoma od 12. do 20. marca 2010

V primeru slabega vremena bo tečaj lahko prestavil za nekaj dni.

Tabor je namenjen perspektivnim alpinistom ter starejšim pripravnikom obvezno v navezi z alpinistom, rojenim leta 1984 in mlajšim, ki morajo z elektronsko pošto (na [email protected], predmet/geslo: Chamonix) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do petka, 19. februarja, do 14. ure – kasnejše in nepopolne prijave (ki ne bodo v skladu s predpisano prijavnico), ne bodo upoštevane.

Število udeležencev tabora je omejeno na deset (10) kandidatov in bodo izbirani na osnovi petnajstih najboljših zimskih oziroma kombiniranih in lednih vzponov, od katerih jih je lahko največ pet v zaledenelih slapovih.
V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentom letnika 1985 in starejšim.

Okvirna cena tečaja je sto (100) evrov. KA bo vsem krila stroške nočitve z zajtrkom, dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino, izkušenega inštruktorja ter eno do dve karti za žičnice.

Razpis velja tudi za vodjo (z izkušnjami pozimi) in pomočnika vodje!
Vodja in pomočnik bosta imela povrnjene stroške prevoza, nočitev, dnevnice, morebitne druge stroške ter obrabo opreme. Biti morata registrirana alpinista, zahteva se še znanje tujega jezika (angleško, francozko) ter želja po delu z mladimi alpinisti (alpinistična šola, seminarji, tečaji, tabori ...), zaželen je status alpinističnega inštruktorja ali gorskega vodnika ter poznavanje območja. Njuna naloga bo predvsem v svetovanju pri izbiri vzponov in izbiri vodniške literature ter koordiniranje navez in tabora kot celote.

Kontaktna oseba: Peter Mežnar, 031 325 924

Oznake: USP
eXTReMe Tracker