Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Domen Škofic zmagovalec EYS

  

Urban Primožič, Gašper Pintar, Ana Ogrinc, Jure Raztresen, Domen Škofic


22.11.2009


Domen Škofic: drugi na mladinskem SP 2009 (Valence)
in skupno prvi v pokalu evropske mladinske serije 2009 

nedelja, 22. november 2009, ob 21:21, Matevž Rehberger, ogledov: 3370

V Kranju se je zaključila še evropska mladinska plezalna serija. Med našimi je stopničke zasedel Jure Raztresen z drugim mestom. ...
ALPIKOR: Končana še evropska mladinska serija

Rezultati tekme v Kranju

Skupni vrstni redi: mladinci, kadeti, starejši dečki, mladinke, kadetinje, starejše deklice


ALPIKOR, 22.11.: Končana še evropska mladinska serija

V Kranju se je končalo sklepno dejanje evropske mladinske plezalne serije v letošnji sezoni. Edine slovenske stopničke si je od naših v Kranju priboril Jure Raztresen, ki je bil drugi pri kadetih, v isti kategoriji pa je Urban Primožič zasedel 7. mesto.

Ana Ogrinc je v kategoriji mladink zasedla 9. mesto, Katja Kadič pa je bila pri starejših deklicah osma. Prav tako osmi je bil v kategoriji mladincev Klemen Kejžar. Pri starejših dečkih sta se takoj za prve tri uvrstila Domen Škofic in Gašper Pintar na četrtem oz. petem mestu.

Še bolj razveseljive so skupne uvrstitve naših mladih upov: Domen Škofic si je skupno prvo mesto v svoji kategoriji zagotovil že pred zadnjo tekmo, njegov uspeh pa je z drugim mestom pri kadetih dopolnil Jure Raztresen. Dobro je preko cele sezone plezala tudi Ana Ogrinc, skupno peta, Urban Primožič je bil skupno četrti, prav tako je bil četrti Gašper Pintar.

Celotna objava s slikami na ALPIKOR >>>

Oznake: PLE
eXTReMe Tracker