Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Ta veseli dan ali "glej, glej, kdo se ženi"

Irena in Vlado sta nas presenetila ...

... z najavo skoka v zakonski stan. Najprej smo seveda pomislili, da nam je "konkurenca" zgolj podtaknila dezinformacije, saj smo že navajeni, da lahko od Vladota pričakujemo vse, razen pričakovanega. Tokrat smo se zmotili in ni mi žal, da sem v soboto dopoldne poslal v Kamnik našo delegacijo (beri: sebe), preveriti kaj je na stvari.



Zbrana množica prijateljev iz verajna pred občinsko stavbo mi je dala vedeti, da gre zares, še posebno po tem, ko sem opazil, da mladoporočencema pripravljajo zaroto s torto. Šerki je bil pri tem tako neučakan, da jo je skoraj poslal v glavo receptorju upravne enote, ki ga je firbec poslal ven pogledat kaj se dogaja. Nekaj minut za tem smo le dočakali pravi izhod in slapovi riža so obetali kamniškim golobom bogato sobotno kosilo.

Objavljam nekaj utrinkov veselega dogajanja, ki se je začelo že tri dni prej s fantovščino, včeraj popoldne pa nadaljevalo s hribovskim piknikom, ki je bil zaradi spoštovanja do miru v gorah prestavljen na dolinsko lokacijo. Na to lahko dodam le še tisto oguljeno frazo, da imam še vedno moker jezik!

Fotografij s fantovščine in kasnejšega dogajanja, pa zaradi spoštovanja in obzirnosti do konkurence žal ne bomo objavili. ;)

Urednik Planinskega vestnika in pisec planinskih vodnikov Vladimir Habjan in Irena Mušič, tudi soavtorica in sotrudnica pri urednikovanju revije, sta se torej odločila še za uradno potrditev skupne življenjske poti.
Vsi skupaj jima želimo veliko sreče na njej!

T&F: Dušan Škodič

 

 



Slapovi riža so zastrli pogled paru ...


... ki ni slutil, kaj jima pripravljajo
zarotniki iz verajna


Šerki v stilu Mirana Vodovnika ...


Nato začuden pogled in olajšanje
ob ugotovitvi, da je šlo le za
nedolžno prevaro ...

Skupaj z vsemi sta morala zapeti tudi planinsko pesem
Skupno petje planinske pesmi ...

 

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave
Značke:
novosti

3 komentarjev na članku "Ta veseli dan ali "glej, glej, kdo se ženi""

Vladimir Habjan,

Hvala, hvala, tudi vsem tistim, ki ste nama čestitali po e-pošti. Omenjena torta je bila le delček vragolij, ki so nama jih pripravili igrivi Kamničani. Še enkrat se je izkazalo, da domišljija alpinistov nima meja. Midva greva v hribe, vam pa lep pozdrav!


Vladimir Habjan,

Eden je že v tiskarni, drugi pa bo zgleda tudi kmalu (vedno to traja tako dooolgo). Lp


Ivan Pepelnjak,

ČESTITAM :)) Vse najboljše (še naprej)!

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45948

Novosti