Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Za boljši svet

Ukrepaj zdaj: Umanotera, Focus, Greenpeace, No excuse, CIPRA Slovenija, Slovenski e-forum in Sloga pozivajo premiera Pahorja

Podnebna kriza je tako velik izziv, da moramo takoj in zdaj začeti ukrepati prav vsi - še najbolj pa ravno naši voditelji. Majhni koraki potrebujejo velik načrt. A države in njihovi voditelji se konkretnim zavezam izogibajo že leta. Na sprejetje dogovora lahko tokrat vpliva le odločen glas javnosti. Glas posameznikov, tvoj glas.

Decembra se bodo v Kopenhagnu sestali predstavniki vseh narodov, da bi sprejeli nov globalni podnebni dogovor. S podpisom peticije jim daš vedeti, da se morajo dogovoriti za konkreten in uresničljiv program. Za obveze, ki bodo planet zaščitile pred najhujšimi posledicami podnebnih sprememb.
Slovenija ne igra dovolj aktivne vloge. Pomagaj nam zagotoviti aktivno držo predstavnikov Republike Slovenije v tem pomembnem trenutku.
Spodpisom te peticije vzpodbudi predsednika vlade Boruta Pahorja, naj ukrepa zdaj in naj se tudi v tvojem imenu zavzame za učinkovit program spopadanja s podnebnimi spremembami.

Daj-zdaj, s klikom podpiši peticijo >>>

MWS, 23.09.: Peticija: Ukrepaj zdaj

 

 

Ukrepaj zdaj! Za boljši svet
Spletni podpis peticije predsedniku vlade

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave
Značke:
EKO novosti

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46071

Novosti