Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Evropska mladinska serija Edinburgh 2009

Borut Kavzar, selektor mladih reprezentanc, poroča iz Edinburgha: "V Edinburgh smo se odpravili v manjši zasedbi kot ponavadi, a z visokimi cilji.

... Ob prihodu na prizorišče smo imeli kaj videti, saj imajo Škoti nedvomno najsodobnejši plezalni kompleks na svetu. Za informacijo le to da je stal okoli 34 mio. funtov. Spremljevalna zgradba v treh nadstropjih, ogromno plezalne površine. Od lani imajo tudi še dodatno tekmovalno steno. Vsekakor bo pravi užitek naslednje leto tekmovati na svetovnem mladinskem prvenstvu.

Naša odpravo so sestavljali: Domen Škofic, Gašeper Pintar, Jure Raztresen, Urban Primožič in Ana Ogrinc. V nedelski finale si ni uspelo uvrstiti le Ani, ki je tokrat prikazala malo slabše nastope, kot smo jih bili vajeni iz zadnjih tekmovanj. Ostali so napovedali, da se bodo borili za najvišja mesta. Fantje so v nedeljo pričakovanja upravičili. Domen in Jure sta bila druga, Urban 3., Gašper pa stopnjuje svoje rezultate, tokrat je bil 4.
Do konca sezone naše najboljše čakata še tekmi v ruskem Kaliningradu in domačem Kranju, kjer bomo seveda nastopili v malo večjem številu."

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46044

Novosti