Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Tekma svetovne serije mladih plezalcev, München 2009

Borut Kavzar, selektor mladih reprezentanc, poroča z mladinskega evropskega prvenstva: naši v celoti odlično, Domen Škofic zopet zmagal pri starejših dečkih.
KŠP: Mladinci odlični v Munchnu + ALPIKOR: Štirikrat stopničke ...

Na pravkar končani tekmi evropske mladinske serije je slovenska reprezentanca zopet nastopila odlično in nadaljuje z odličnimi uvrstitvami. Za slovensko zmago je zopet poskrbel Domen Škofic, ki je še drugič zapored zmagal in trenutno prepričljivo vodi v skupnem seštevku pri starejših dečkih. Da je bilo veselje še večje so odlični finalni nastopi tudi ostalih finalistov Sloveniji prinesli še troje stopničk. Pri kadetih sta tako Jure Raztresen in Urban Primožič osvojila 2. in 3. mesto, Ana Ogrinc pa je med mladinkami za las ostala brez zmage. V finalu sta nastopila še Izidor Zupan (7. mesto - kadeti) in Gašper Pintar, ki je pri starejših dečkih zasedel 6. mesto.

 

 

Rezultati ostalih naših tekmovalcev:
Gregor Vezonik (st. dečki - 23. mesto)
Katja Kadič (st. deklice - 14. mesto)
Anja Šerbine (st. deklice - 26. mesto)
Tamara Omerzel (st. deklice - 17. mesto)
Polona Dobrovoljc (kadetinej - 26. mesto)
Ajda Rojc (kadetinje - 18. mesto)
Tina Šušteršič (kadetinje - 16. mesto)
Jernej Kruder (mladinci - 14. mesto)
Klemen Kejžar (mladinci - 15. mesto)

Celotni rezultati na IFSC


KŠP, 13.09.2009: Mladinci odlični v Munchnu

Na tekmi evropske mladinske serije v Munchnu je slovenska mladnska ekipa nastopila odlično in se vrača domov s štirimi kolajnami.Za zmago je poskrbel Domen Škofic, ki je še drugič zapored zmagal in trenutno prepričljivo vodi v skupnem seštevku pri starejših dečkih. Pri kadetih sta srebro in bron odnesla Jure Raztresen in Urban Primožič, Ana Ogrinc pa je pri mladinkah stala na drugi stopnički.V finalu sta nastopila še Izidor Zupan (7.mesto - kadeti) in Gašper Pintar, ki je pri starejših dečkih zasedel 6.mesto.

Rezultati ostalih naših tekmovalcev:

GREGOR VEZONIK (st. dečki - 23.mesto)
KATJA KADIČ (st. deklice - 14.mesto)
ANJA ŠERBINEK (st. deklice - 26.mesto)
TAMARA OMERZEL (st. deklice - 17.mesto)
POLONA DOBROVOLJC (kadetinej - 26.mesto)
AJDA ROJC (kadetinje - 18.mesto)
TINA ŠUŠTERŠIČ (kadetinje - 16.mesto)
JERNEJ KRUDER (mladinci - 14.mesto)
KLEMEN KEJŽAR (mladinci - 15.mesto)

Podrobnejši rezultati vseh pa TUKAJ.



ALPIKOR, 13.09.:
Štirikrat stopničke na EYS Muenchen

Domen ŠkoficNa tekmovanju evropske mladinske serije v Muenchenu smo slovenci po zaslugi Domna Škofica ponovno dosegli prvo mesto, uspeh pa so naši mladi upi dopolnili še z dvema drugima in enim tretjim mestom.
Naša edina ženska predstavnica v finalu je bila Ana Ogrinc, ki je pri mladinkah zasedla drugo mesto za zmagovalko Charlotte Durif. Prav tako drugo mesto je v kategoriji kadetov zasedel Jure Raztresen, še eno mesto za njim se je uvrstil Urban Primožič, Izidor Zupan pa je končal tekmovanje kot sedmi.
Najvišje je šlo v kategoriji starejših dečkov, kjer je Domen Škofic še enkrat potrdil, da prvo mesto iz včerajšnjega predtekmovanja nikakor ni bilo slučajno. Njegov uspeh je v tej kategoriji dopolnil še Gašper Pintar s šestim mestom.
Celotne rezultate nadete na
IFSC.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46074

Novosti