Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Orožnova koča

Orožnova koča na planini Za LiscemJanez Pikon: Pomlad je prinesla goram drugačno podobo in novo življenje. Planinsko društvo Bohinjska Bistrica vas vabi na planino Za Liscem pod Črno prstjo, kjer stoji prva koča Slovenskega planinskega društva.

Orožnova koča

OROŽNOVA KOČA (1346 m) na planini Za Liscem pod Črno prstjo. Pomlad je prinesla goram drugačno podobo in novo življenje. Planinsko društvo Bohinjska Bistrica vas vabi na planino Za Liscem pod Črno prstjo, kjer stoji prva koča Slovenskega planinskega društva. Koča bo tudi letos stalno oskrbovana od 19. junija do 6. septembra 2009. Vašega obiska se veselita Karmen in Joža, ter z njima vsi bohinjski planinci, ki smo pred leti z dobrotniki postavili lično postojanko, Bohinjska Bistrica, 17. junij 2009. Vašega obiska se veselita Karmen in Joža, ter z njima vsi bohinjski planinci, ki smo pred leti z dobrotniki postavili lično postojanko, Bohinjska Bistrica, 17. junij 2009.

Informacije: tel. 051 442 550, jedilnica, skupna ležišča

Koča bo tudi letos stalno oskrbovana od 19. junija do 6. septembra 2009.

Jedilnica, Orožnova koča 1894-1944, Bohinjsko jezero v megli

Vašega obiska se veselita Karmen in Joža, ter z njima vsi bohinjski planinci, ki smo pred leti z dobrotniki postavili lično postojanko, Bohinjska Bistrica, 17. junij 2009.

Pomlad je prinesla goram drugačno podobo in novo življenje. Planinsko društvo Bohinjska Bistrica vas vabi na planino Za Liscem pod Črno prstjo, kjer stoji prva koča Slovenskega planinskega društva.

Janez Pikon

Moja gorska pot skozi čas ...Moj arhiv: Janez Pikon

Video: Orožnova koča

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46044

Novosti