Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Katrinberg Lauf

Nejc Kuhar: V nedeljo, 14. junija, sem nastopil na zelo zanimivi gorsko tekaški tekmi na severu Avstrije, pri kraju Bad Ischl.

... Proga velja za eno najstrmejših v Avstriji, saj se v dobrih štirih kilometrih dvigneš za 950 metrov. Štart je pri spodnji postaji gondole v kraju Bad Ischl, cilj pa pri zgornji postaji, vmes trasa poteka po zelo strmem smučišču, večinoma kar naravnost navzgor.

Tekmo sem vzel zgolj za dober trening, ker sem trenutno sredi izredno težkih bazičnih priprav. Treningi so trenutno res naporni, dolgi tudi 3-4 ure, na teden pa jih opravim vsaj osem.

Na tekmo sem se odpravil skupaj s Klemenom Trilerjem, ki je na tej tekmi nastopil že petič in Mirkom Janjatovičem. S Klemenom sva se dajala večji del proge, na koncu pa sem bil le za odtenek močnejši. Nastopil sem nad mojimi pričakovanji, saj sem za skoraj tisoč višinskih metrov potreboval le 36 minut in 37 sekund, kar je zadoščalo za končno odlično četrto mesto; dober znak za prihajajoči Maraton štirih občin na katerem bom nastopil v soboto.

Rezultati (nastopilo je 160 tekmovalcev):
1. Roman Skalsky (CZE)
2. Helmut Schmuck (AUT)
3. Thomas Heigl (AUT)
4. Nejc Kuhar (SLO)
5. Klemen Triler (SLO)
...
18. Mirko Janjatovič (SLO)

Nejc Kuhar, 14.06.: Katrinberg Lauf

 


KatrinBergLauf.at: rezultati.pdf

KatrinBergLauf.at: Images Gallery

Kategorije:
Novosti SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46051

Novosti