Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Komisija za turno kolesarstvo pri PZS

ponedeljek, 20. april 2009, ob 05:28, Franci Savenc, ogledov: 1956

razpisuje tečaja za turnokolesarske vodnike I in II. Tečaja bosta, tako kot lani, na Valvasorjevem domu pod Stolom, in sicer od 2. do 5. julija.

Tečaja sta namenjena vsem tistim, ki bi želeli voditi kolesarske izlete v gorski svet v okviru planinskih društev ali drugih organizacij.

Vsebina tečaja pokriva naslednje glavne teme: varno vodenje in gibanje skupine kolesarjev v gorskem svetu, orientacijo, načrtovanje ture in tehniko vožnje gorskega kolesa. Predavanjem bo sledilo veliko praktičnega dela na pobočjih pod Stolom.

Pred tečajem bodo kandidati opravili skupno preskusno turo, ki bo v soboto 20. junija 2009 v Polhograjskem hribovju. Istega dne bodo opravili tudi teoretični sprejemni izpit, ki obsega znanja iz učbenika Planinska šola (izpita so oproščeni vsi tisti, ki so opravili planinsko šolo oz. druge oblike usposabljanja PZS, ki vključujejo iste vsebine).

Razpis in ostali pogoji so na ktk.pzs.si/...id=14. Za več informacij pišite na [email protected] ali pokličite na (01) 434-56-89.

Rok za prijavo je 1. junij 2009 oz. do zasedbe mest. Cena tečaja je 250 EUR, v kar je vključeno hrana in prenočišče, organizacijski stroški in nezgodno zavarovanje udeležencev.

O podrobnostih vas bo KTK obveščala na domači strani in v forumu.

Slikovne utrinke iz prejšnjega izobraževanja si lahko ogledate v galeriji.

Oznake: KOL, smuTurno
eXTReMe Tracker