Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Črna prst

Črna prst z zahodnim grebenom in Dolino ModeJanez Pikon: Turni smuk bo na velikonočni ponedeljek, 13. aprila, ki velja za enega težjih v Sloveniji, potrebna je tudi dobra telesna pripravljenost in oprema.

Črna prst

Turni smuk bo vodil Janez Rozman, za varnost udeležencev pa skrbela GRS Bohinj. Zbor udeležencev pri Orožnovi koči med 8. in 9. ur, Orožnova koča bo sicer v nedeljo že odprta, toda tudi - zanesljivo zasedena. Pobočje po katerem bo organiziran pristop na Črno prst (1844 m). Po istem, zahodnem pobočju gore, se bomo tudi vračali na predel Mode (1617 m) nad Srednjo Poljano (1535 m) in nižje proti planini Za Liscem (Orožnova koča 1346 m), kjer bo vsak udeleženec smuka prejel priznanje (leseno medaljo) in topli obrok. Turni smuk bo na velikonočni ponedeljek, 13. aprila, ki velja za enega težjih pri nas, zato je potrebna dobra telesna pripravljenost in oprema. Turni smuk bo vodil Janez Rozman, za varnost udeležencev pa skrbela GRS Bohinj.

Črna prst (1844 m), Orožnova koča na planini Za Liscem, dolina Mode

Turni smuk bo na velikonočni ponedeljek, 13. aprila, ki velja za enega težjih pri nas, zato je potrebna dobra telesna pripravljenost in oprema. Turni smuk bo vodil Janez Rozman, za varnost udeležencev pa skrbela GRS Bohinj. Zbor udeležencev pri Orožnovi koči med 8. in 9. ur, Orožnova koča bo sicer v nedeljo že odprta, toda tudi - zanesljivo zasedena.

 

Janez Pikon

Moja gorska pot skozi čas ...Moj arhiv: Janez Pikon

Video: Črna prst

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46044

Novosti