Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Uredniška beseda - 06.04.09

Franci Savenc: Čeprav tudi zadnja anketa ni bila deležna kakšne posebne pozornosti, z njimi nadaljujemo. In ker se na anketiranje lahko odzovejo le prijavljeni, tokrat najprej nekaj o avtomatski prijavi. >>>

Zavedamo se, da je za mnoge prijavljanje zgubljanje časa (kot so mi na vprašanje: Zakaj se ne ... najpogosteje odgovarjali vprašani naši člani), a avtorizacije brez tega ni.
Zato že od vsega začetka omogočamo "avtomatsko prijavo": prijaviš se in kadar prideš na naše strani, te programje prepozna in te označi za prijavljenega, pokaže tvoje ime in priimek.

Ni potrebno premišljevati ali iskati, kje imam uporabniško ime in geslo, ko bi se želel prijaviti, da bi kaj objavil.

Kliknite na desno slikco, da jo povečate, in hitro boste opazili kvadratek, ki ga morate označiti (po vpisu podatkov), da boste avtomatizirali prijavljanje.
In - naj vas ne skrbi, nič ne boste izgubili s tem, le pridobili: postali boste res naš, stalno aktiven. In - takoj boste lahko izpolnili tudi anketo ter jo potrdili.

Veliko mi jih je v preteklih dneh - ko sem zaradi ankete, ki je "samevala", spraševal, zakaj ne oddajo svojega glasu - priznalo, da se ne spomnijo več svojih podatkov ... da je to preveč zapleteno ... Če pa ste jih res pozabili, kliknete na prijavni strani na povezavo Ste pozabili svoje geslo? In v dveh korakih ga boste izvedeli. ...

Potrudite se torej malo in bodite stalno prijavljeni, ne bo vam žal!

Nam je pa zadnja anketa kljub vsemu mdr. potrdila tudi misel, da (pre)velik delež naših obiskovalcev enostavno le "klika" po spletu in se v ponudbo na straneh kaj dosti ne poglablja. Ni jih bilo malo, ki so mi priznali, da (dolgo) niso vedeli, da lahko klikneš na slikco (če se na njej pokaže "rokca"), pa se ta poveča ... Ali pa, da je zgoraj povezava, ki ti prikaže zadnje pripombe ... Nekateri ankete še opazili niso, pa so zatrjevali, da so bili vsak dan na naši strani!
RSS-kanale vas ima nastavljene očitno res le malo. Ne sledite trendom!
Večina vas ima že širokopasovni dostop v splet - možnosti, ki jih ta nudi, pa ne izkoriščate. Pošta in sporočila RSS lahko spontano prihajajo, ne da bi vi morali karkoli postoriti. In če je v njih kaj zanimivega, pogledate, ko ste pri volji, ko imate malo časa.

Ne bojte se novitet, spoznavajte nove možnosti in uporabljajte jih.


Če imate k vsemu temu kakšno pripombo ali pa na splošno, kakšen predlog za izpopolnitev našega spletnega mesta - dodajte komentar!

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46078

Novosti