Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Zimski vzpon na Urban

Vecer.si 29.01.2009

  

Pot na Urban je enostavna, primerna za mlade, starejše in družine ali - kot se radi pošalijo organizatorji - za vse mlajše od 108 let.

Pot na Urban je enostavna, primerna za mlade, starejše in družine ali - kot se radi pošalijo organizatorji - za vse mlajše od 108 let

 

petek, 30. januar 2009, ob 05:28, Bruno Fras, ogledov: 1529

Večer, Maribor: Športno društvo Kobansko Kamnica vabi na že tradicionalni Zimski vzpon na Urban, ki bo to nedeljo, 1. februarja.

Verjetno ena najbolj obiskanih in priljubljenih izletniških točk Mariborčanov in okoličanov je zmeraj bolj privlačna tudi pozimi, saj se vsako leto vzpona udeleži okrog tisoč pohodnikov.

Start bo v Kamnici pod cerkvijo med 8.30 in 10. uro. Pot bo potekala po zdaj že znani poti preko Mediča in Šobra, s kontrolnimi točkami pri domačiji Krajnc in vinotoču Bobič. Cilj bo na Urbanu pri vinotoču Jošt med 11. in 13. uro. Pot je enostavna, primerna za mlade, starejše in družine ali - kot se radi pošalijo organizatorji - za vse mlajše od 108 let.

Pripravili so nagradno žrebanje, posebne nagrade pa bodo prejeli najstarejša udeleženec in udeleženka, zakonski par z najdaljšim zakonskim stažem ter najmlajša štiričlanska družina. Na cilju bo možno pokusiti tudi pravi Kobanski lonec. (mbk)

eXTReMe Tracker