Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Zimska avantura

Anže Šenk: V soboto, 24. januarja 2009, sem v paru s Tilnom Potočnikom nastopil na zimski avanturi na Rogli.

To je eno izmed adventure tekmovanj v sklopu štirih mestnih avantur, ki skupaj štejejo za pokal. Po lanskoletnih uspešnih nastopih na Velenjski, tretje mesto in Mariborski, 1. mesto, sva se odločila nastopiti na vseh in osvojiti čim višjo uvrstitev v končni pokalni ravrstitvi. Vsako tekmovanje je doživetje za sebe.

Discipline tokratne zimske avanture so bile: smučanje, tek na smučeh, tek, tek v navezah, gumanje, sankanje in orientacijsko del s krplanjem. Vmes so nas čakale naloge presenečenja. Paintball streljanje, kjer smo odtekli kazenske kroge za nezadete tarče, zlodjevo, kjer se s sankami pelješ po zavitih in razgibanih tirnicah…

Ekipe smo štartale po izžrebanem vrstnem redu v presledkih ene minute. Nastopilo je 22 ekip. S smučmi smo se s štarta zapodili v iskanje točk, katere je treba štemplati. Po teku na smučeh, gumanju in začetku tekaško pohodniškega dela sva s Tilnom že vodila. V nadaljevanju pa sta bila končna zmagovalca, ekipa Leteča nomada, tekaško hitrejša in sta naju prehitela za slabi dve minuti pri približno tri ure in pol mletja v zadnji noči zapadlega novega snega. Zadnji veseli obrazi so se s proge vrnili po krepkih 6ih urah. Organizatorji so ponovno poskrbeli za navdušene in smejoče obraze.

Rezultati:
1. Rok Erjavec, Andrej Mesner
2. Anže Šenk, Tilen Potočnik
3. Nika Radjenovič, Žiga Trampuž
 

Anže Šenk, 25.01.: Zimska avantura

 

Adventurerace: Rezultati ZA 2009

G-L, 05.01.08: Zimska in mini avantura

Kategorije:
Novosti SLO TEK Vse objave
Značke:
novosti TEK

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti