Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Natalija Gros: Želja po vrhunskem rezultatu

SiOL/Sportkanal: Triindvajsetletna Ljubljančanka, zmagovalka EP v Parizu v balvanskem plezanju, tokratna gostja "Desetmetrovke", nam je zaupala …

Kaj najraje počnete v prostem času?
V prostem času najraje pogledam kak dober film ali pa preberem kakšno dobro knjigo. Sicer pa sem najraje v dobri družbi, kamor vsekakor spada tudi moj fant Jan. (smeh)

Kdaj vas je bilo v življenju najbolj sram?
Iskreno rečeno nisem doživela še take situacije, da bi me bilo kdaj res neznansko sram, malce pa večkrat. Res pa je, da sem enkrat na križišču spregledala kolesarja, ki se mi je zaletel v sprednji del avta, in takrat me je bilo pa res kar malo sram. A se pač zgodi. Na srečo ni bilo nič hujšega.

Najbolj romantičen kraj za dopust v dvoje?
Letos me je fant peljal na otok Lefkas v Grčijo in moram reči, da bom šla še kdaj. Če se kdo odpravlja na medene tedne, je to vsekakor super destinacija. Gre za najlepše plaže daleč naokoli v Jadranu, saj si lahko najdeš plažo, ki je samo tvoja in imaš svojo zasebnost za romantiko. (smeh)

Kaj vas v vašem športu najbolj motivira
Najbolj me motivira napredek. To, da lahko še vedno napredujem in vsak dan znova odkrivam, kje vse imam še rezerve. In ne samo v fizični pripravljenosti, ampak tudi v psihični, osebni in duhovni. Vsekakor pa je dobra motivacija tudi želja po vrhunskem rezultatu.

Najbolj simpatičen slovenski športnik oziroma športnica je

Dalje na Sportkanal >>>

Kategorije:
Novosti PLE SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45953

Novosti