Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Pridite, ne bo vam žal!

Borut Peršolja: Vse, ki bi želeli prisostvovati seji upravnega odbora Planinske zveze Slovenije obveščam, da bo 13. seja v četrtek, 13. novembra 2008 ob 16. uri ...

v sejni sobi št. 16, Mestne občine Kranj, Slovenski trg 1 v Kranju.

Če oklevate naj povem, da tako Statut Planinske zveze Slovenije kot poslovnik o delu upravnega odbora pravita, da je delo Planinske zveze Slovenije javno. Javnost dela se lahko omeji le pri obravnavanju posameznega vprašanja in drugih podatkov, ki jih je pristojni organ označil s stopnjo tajnosti oziroma če to zahtevajo razlogi varovanja osebnih podatkov, dokumentov in gradiv, ki vsebujejo podatke, ki so v skladu z zakoni in predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zaupne narave.

Vsekakor pa ne bi bilo slabo tudi naslednje: na spletnem mestu www.pzs.si si oglejte v kateri meddruštveni odbor sodi vaše društvo in kdo je predsednik meddruštvenega odbora, ki zastopa vaše planinsko društvo v upravnem odboru Planinske zveze Slovenije. Navežite stik z njim in ga povprašajte za stališče o tem vprašanju. Delegatski princip – prijazen in s človeškim obrazom – je v planinski organizaciji še kako živ … Tak – zelo delegatski je tudi prostor, v katerem se častni član in druščina odlično počutijo.

Nadaljevanje (Dnevni red seje UO PZS) glej Razgledi >>>

Razgledi, 04.11.: Pridite, ne bo vam žal

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave
Značke:
novosti PZS

1 komentarjev na članku "Pridite, ne bo vam žal!"

Boris Strmšek,

Mislim, da bi potrebovali še več takšnih Borutov!!!

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46077

Novosti