Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

3. Plezalni dnevi Kranja 2008

bodo 29. in 30. novembra v športni dvorani na Zlatem polju v Kranju in ...

Alpinistični odsek Kranj že tretjič zapored prireja Plezalne dneve Kranja in, ker gre v tretje rado, smo prepričani, da bo prireditev ponovno privabila številne obiskovalce in plezalne navdušence. Poleg možnega ogleda akrobatskih spretnosti najboljših slovenskih plezalk in plezalcev, bodo program popestrili še privlačni spremljevalni dogodki.

Začeli se bodo v soboto, 29. novembra, ob 10. uri s tekmovanjem v srednjih kategorijah, kvalifikacijami v članski konkurenci ter zadnje dejanje uradnega dela s finalnima obračunoma najboljših plezalk in plezalcev.
V nedeljo bodo svoj napredek pokazali še mladi upi slovenskega športnega plezanja, in sicer cicibanke in cicibani ter mlajše deklice in dečki.

Letošnja novost bo vseslovenska alpinistična zabava - večerno druženje z najboljšimi plezalkami in plezalci, ki bo namesto običajnega bolj zgodnega datuma letos v okviru Plezalnih dnevov Kranja.
Po zaključku prvega tekmovalnega dne ste zato vsi obiskovalci in ostali privrženci plezanja vabljeni v bližnji lokal KluBar (www.klubar.si). Za dobro vzdušje bodo ponovno poskrbeli člani skupine UNIMOGS.

Na letošnjem meniju Plezalnih dnevov Kranja 2008 bo tudi:

Razstava fotografij ter podelitev nagrad avtorjem najboljših fotografij natečaja v organizaciji spletne galerije e-Fotografija, Mercatorja in AO Kranj na temo Oprimki, stena in ščepec norosti;

Predstavitev in ponudba podjetij, naklonjenih plezanju;

Testiranje plezalnih čevljev znamke EVOLV in možnost za prav vse obiskovalce, da se preizkusijo v plezanju na umetni steni;

Nikoli ne odnehaj - predavanje enega najbolj znanih slovenskih alpinističnih parov, Tanje in Andreja Grmovška – ponosnih imetnikov naziva ''Najuspešnejši slovenski alpinist 2005 oz. alpinistka 2003''. Drug za drugega pravita, da sta poročena s svojim najboljšim soplezalcem. Zgodba vredna poslušanja (več na www.grmoclimb.net).

 

Kategorije:
Novosti PLE SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti