Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Druga tekma v tekmovalnem turnem smučanju Pokljuka 2004

torek, 17. februar 2004, ob 11:12, Franci Savenc, ogledov: 1465

Janez Krč: je bila pod okriljem ProMontane. V prelepem vremenu se je tekmovanja na Pokljuki s štartom in ciljem na Rudnem polju udeležilo 85 tekmovalcev, ki so tekmovali v štirih kategorija... - Foto Miro Udir
Najhitrejši Nejc Kuhar iz mladinske kategorije

2. tekma v TTS - Pokljuka 2004

V nedeljo, 15. februarja 2004, so prizadevni blejski turni smučarji pod okriljem ProMontane izvedli drugo slovensko tekmovanje v turnem smučanju letos.

V prelepem vremenu se je tekmovanja na Pokljuki s štartom in ciljem na Rudnem polju udeležilo 85 tekmovalcev, ki so tekmovali v štirih kategorijah ženski, članski, mešani in mladinski. Vse kategorije so imele enako progo.


S srednje zahtevno progo je najhitrejši tekmovalec Nejc Kuhar (mladinska kategorija!) opravil v uri in dvajsetih minutah. Tesno za njim sta v cilj prispela državna prvaka v članski kategoriji ekipa GRS Jezersko Milan Šenk in Tone Karničar. Med mešanimi navezami je bila tokrat v ospredju naveza Perše iz Bohinja, ženske naveze pa je ponovno prepričljivo premagala prva naveza iz državnega prvenstva Slow motion Mirjam Leban in Jana Marinko.
Rezultati na spletni strani, Pravila

Komisija za TTS pri PZS se zahvaljuje organizacijskemu odboru tekmovanja in vabi na ponovno preizkušnjo v soboto, 21. februarja 2004, ki bo v Tržiču: GRS Tržič - Rally

Načelnik KTTS pri PZS
Janez Krč
Fotografije Miro Udir

Komentiraj (1):

Franci Savenc, sreda, 18. februar 2004, ob 08:37

Fotografije 2. tekmovanja v turnem smučanju na Pokljuki si lahko ogledate na Skirally.com

Srečno!
Jože Primožič

eXTReMe Tracker