Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novo dirkališče v Kamniški Bistrici

Včeraj sva se s prijateljem sprehajala po Kamniški Bistrici (tokrat za spremembo brez plezalskih ambicij). Nekje okoli predzadnjega ovinka ...

... pred odcepom ceste za žičnico na Kamniško sedlo, sva v daljavi namesto žuborenja vode in svizcev zaslišala silno hiter avto in obrate navite do konca, če ne še čez. Prej kot v petih sekundah je mimo naju priletela zelena raketa. Kasneje sva se zavedla, da je šlo za Renault 5 s plinom do konca, v njem pa nadebudni mladeniči, ki se jim ni zdelo vredno upočasniti, ko so poleteli mimo naju. Preventivno sem stopil korak nazaj v gozd, saj se mi je zadek avta zdel sumljivo majav, nekaj ovinkov višje se je lepo slišalo, kako taisti zadek opleta levo in desno, noga pa še vedno tišči do konca.

Kasneje sva malo pod Žagano pečjo izza ovinka naletela na zanimiv prizor. Glej, glej. Le kako se je pa to zgodilo? Očitno je bila noga dovolj težka, roka na volanu in oko šoferja pa ni bilo kos ovinku. Morda je šofer stisnil kakšno pivce premalo?

Kolegi planinci, alpinisti in ostali raziskovalci nekoristnega sveta, pazite se! Morda se boste naslednjič prav vi znašli podobnemu tovarišu pred odbijačem.

Matic Redelonghi

 


Kategorije:
Novosti SLO Vse objave
Značke:
novosti

1 komentarjev na članku "Novo dirkališče v Kamniški Bistrici"

Denis Sitar,

Banda!

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45947

Novosti