Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Planinska zveza Slovenije vabi

na novinarsko konferenco, ki bo v četrtek, 29. maja 2008, s pričetkom ob 10. uri v prostorih Planinske zveze Slovenije na Dvoržakovi ulici 9/I, v Ljubljani.

Predstavniki občine Metlika, MDO Dolenjske in Bele Krajine in organizatorji dneva planincev, ki bo v soboto, 7. junija, na Krašnjem vrhu nad Metliko, vas bodo seznanili s pripravami na to srečanje in povabili nanj. Nanj vas bodo povabili županja občine Metlika gospa Renata Brunskole, podpredsednik PZS in predsednik MDO Dolenjske in Bele Krajine gospod Rudolf Skobe ter predsedniki PD Metlika, Črnomelj in Semič.

V nadaljevanju vam bomo predstavili aktivnosti, ki jih pripravlja PZS v počastitev 60-letnice svojega delovanja v tednu planinstva od 2. do 7. junija 2008. Posebej bi vas opozorili na okroglo mizo z naslovom Planinska dejavnost – dodatna priložnost za bogatitev turistične ponudbe v Sloveniji, ki bo v Kranjski Gori v ponedeljek, 2. junija, v popoldanskih urah, na posvet, ki bo obravnaval okoljevarstveno problematiko v gorskem svetu in dogajanja okoli sprejemanja Zakona o TNP, ki bo v sredo, 4. junija, ob 10. uri na sedežu PZS v Ljubljani, in na slavnostno srečanje z delovnim naslovom Vizija slovenskega planinstva, ki bo 6. junija, na dan ustanovitve PZS pred 60 leti, na sedežu PZS v Ljubljani.

Seznanili vas bomo tudi s pripravami na poletno sezono, ki se pričenja, programi komisij, napotki za varno gibanje v gorskem svetu, deli na planinskih poteh, obratovanjem planinskih koč in predlogom cen in popustov za leto 2008.
O vsem tem vas bodo informirali predstavniki komisij PZS.

Predsednik PZS
mag. Franci Ekar
Kategorije:
Novosti SLO Vse objave
Značke:
novosti PZS

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46051

Novosti