Išči

Tuje

Na spletu

Objavljalci

Authors

Arhiv

Alpinistične novice 25.03.2008

Alpinistične novice se očitno poslavljajo.

Alpinističnih novic na strani Gore...ljudje, vsaj izpod peresa naju s Petrom, očitno ne bo več. ....

Juha je še prevroča, zato s Petrom odhajava na dopust.

Zaradi korektnih odnosov sem vsebino tokratnih AN brisal.

 


Srečno!

Tomaž Jakofčič

Značke:
AN novosti

6 komentarjev na članku "Alpinistične novice 25.03.2008"

Iztok Snoj,

Tomaž, ne vem, zakaj Simonovo pisanje jemlješ tako osebno. Je napisano na splošno, nič osebnega ne vidim v zvezi s teboj ali celo z AN. Vsaj jaz ne. Poleg tebe je še veliko alpinistov. Če bi se le kdo javil za tovrstno zbiranje informacij. Pa se zelo verjetno ne bo nihče javil, kajne. V Simonovem pisanju razumem samo navedbo razlogov, zakaj ne bo nekoga novega v tej vlogi, v razumem celotno poanto.

Na Aljaski pa kar največ prijetnega, in uspeha!


Simon Čopi,

V vedno večjo puščavo rinemo. Pogrešam romantike iz nekega prihodnjega časa, ne samo preteklega. Pomanjkanje časa, pravih nasmehov, pravih dogodivščin, pravih stiskov rok,... nas dela puščobne in vedno manj dojemljive za vse lepo. To pa počasi izginja v pehanju za nečem, kar ne obstaja in nas zavaja. Morda hodimo po poti, ki ni prava.


Gregor Malensek,

Upam, da se vam bo uspelo dogovorit in ohranit rubriko. Na stran gore-ljudje sem najraje hodil ravno ob torkih zjutraj, ko so se gor pojavile nove alpinistične novice.


Lojze Budkovič,

Škoda uveljavljene rubrike, žal pa brez cvenka očitno dandanašnji sodelavci hitro omagajo. Kaj smo včasih vse naredili na ljubiteljski ravni, za plaćilo pa je bilo notranje zadovoljstvo.


Tomaž Jakofčič,

Tako ali tako sem umaknil tekst ampak malo me je vseeno pogrelo tvoje poduhovljeno pisanje Simon. Naj ti povem, da grem zelo kmalu plezat na Aljasko. Tam bom imel dovolj časa, pravih nasmehov, ne dvomim v prave dogodivščine in upam, da si bova s Tino tudi stisnila roko na vrhu kake stene. Kljub najboljši volji pa se bom moral v nekaj obleči in v roke prijeti dobro orodje..., ki pa ga bom moral kupiti. Samo z zakrivljeno palico v roki in cvetlico za ušesom, ne bo šlo...

In nenazadnje, za vse romantike so vrata portala na široko odprta.

Srečno!


Mitja Mežnaršič,

Škoda, Škoda in Škoda! In to ne avtomobilska znamka, ampak prava škoda z veliko začetnico za slovensko plezalno-alpinistično-gorniško sceno! Sicer ne vem v čem je srž problema, torej tudi ne morem obsojati, je pa, roko na srce, bila ta rubrika prva in večinoma edina zadeva (brez zamere ostalih prispevkov, ki so tudi kvalitetni, sploh povzetki poročil o nesrečah, ter opisih opravljenih poti različnih avtorjev), ki sem jo na tej strani prebral, in jo z zanimanjem čakal vsak teden. Sicer T.Š. ni moja omiljena oseba, vendar je bilo njegovo delo branja vredno!

Še enkrat prava Škoda!

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 7887

Tuje

Neprevedene objave - tujejezične