Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novosti

Trinajste Gorske sledi

bodo na TV Piki premierno predvajali v soboto, 22. februarja, ob 21. uri; ponovitve ...

Kolaž zanimivih utrinkov iz prve sezone

Trinajste Gorske sledi bodo na TV Piki premierno predvajali v soboto, 22. marca ob 21. uri. Ponovitve pa bodo na sporedu v nedeljo, 23. marca ob 13. uri, v torek, 25. marca ob 10.30 uri, v sredo, 26. marca ob 17.30 uri in v petek, 28. marca ob 16. uri. Če imate boljšo povezavo, si lahko oddajo v času predvajanja ogledate tudi na spletnem naslovu: TV Pika/live.

Tokrat bomo skupaj podoživeli najbolj zanimive utrinke iz prve sezone Gorskih sledi, v kateri smo se trudili, da bi bili prispevki čim bolj raznoliki glede izbrane teme in prizorišča snemanja.
V prispevkih Arhivski alpinistični posnetki in Sfinga v Triglavski severni steni smo se spomnili nekaterih velikih dejanj naših alpinistov.
V prispevkih Ljudstvo Šerp, Nebeško gorovje in po Alpah z Mihom Valičem smo obiskali nekatera tuja gorstva.
V prispevkih Gorsko cvetje, Nadzornik v Triglavskem narodnem parku in Markacisti na Boču smo spoznavali lepote naših gora in opozarjali, kako se je v gorah treba obnašati.
V prispevkih Mladi športni plezalci, Plezališče Mišja peč, Zakonca Grmovšek in Tekmovalno ledno plezanje smo ugotavljali, kako zabavno je lahko plezanje.
Pogovarjali smo se z Davom Karničarjem, Martino Čufar, Pavletom Kozjekom in Majo Vidmar, ki so zaradi svojih uspehov dobro poznani pri nas in v tujini.
V prispevkih Lavinski psi, Varno v zasnežene gore in Snežnik smo med gorske vršace  zahajali tudi pozimi in ob tem spoznavali, kako privlačne in tudi nevarne so lahko gore v tem letnem času.
 

Več o oddaji si preberite na uradni spletni strani Gorskih sledi, kjer so v Arhivu dostopne vse oddaje iz prve sezone. 

Za konec pa samo še: zaradi vaših številnih pozitivnih odzivov verjamemo, da vi prav tako uživate ob gledanju oddaje, kot mi ob njenem ustvarjanju. Kako tudi ne bi, saj so gore polne presenečenj, zato nam, ljubiteljem gora, nikoli ne zmanjka zanimivih zgodb.

Tine Marenče
Fotografije: zakonca Grmovšek, Maja Vidmar, Aleš Kunaver in Klemen Volontar

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46078

Novosti