Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Hotel Triglav podrli, novega že začeli graditi

Nekdanji propadajoči hotel Triglav v središču Mojstrane so podrli, na istem kraju pa podjetje Lokainvest že gradi aparthotel z restavracijo, lokali in trgovinami ter dvema hišama z luksuznimi apartmaji.

Dnevnik, četrtek, 21. 02. 2008, Slovenija


MOJSTRANA - Nekdanji propadajoči hotel Triglav v središču Mojstrane so podrli, na istem kraju pa podjetje Lokainvest že gradi aparthotel z restavracijo, lokali in trgovinami ter dvema hišama z luksuznimi apartmaji.

Lokainvest je že pred časom sklenil "kompromis" z občino in krajevno skupnostjo - del aparthotela bo namenil trgu za zasebne apartmaje, del pa bo ohranil gostinsko in turistično dejavnost.

"Hotel z devetimi apartmaji in restavracijo bo namenjen turizmu, 19 apartmajev pa bomo prodali. Za restavracijo smo imeli že tri pogovore z morebitnimi kupci, želeli bi si dobrega gostinca, ki bo poskrbel za dobro kuhinjo. Tudi za apartmaje je že nekaj zanimanja, res pa je, da v sosednji Kranjski Gori nepremičninski trg v tem času stoji in bodo cene padle. Upam, da bodo naše cene konkurenčne, zagotovo ne bodo več kot tri tisoč evrov za kvadratni meter," je pojasnil Aleksander Schara, direktor Lokainvesta.

Naložba je vredna tri milijone evrov, gradnjo so že začeli, končali pa naj bi jo do začetka decembra. Zaradi gradnje so sicer zaprli del pločnika skozi Mojstrano, zaradi česar so se vaščani pritožili, ukrepal pa je inšpektor za ceste. Investitor bo ograjo gradbišča moral prestaviti, postavljene pa so tudi ustrezne prometne oznake.

 


21. 02. 2008


(Foto: Dokumentacija Dnevnika)



   

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45953

Novosti