Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

DP v tekmovalnem turnem smučanju

bo v soboto, 16. februarja, na smučiščih Smučarskega centra Vogel

V soboto, 16. februarja 2008, bo na Voglu 1. Turnosmučarsko tekmovanje Bohinj - Vogel 2008, sicer tretja letošnja tekma slovenskega pokala v tekmovalnem turnem smučanju, ki bo štela tudi za državno prvenstvo posameznikov.

Tekmovanje bo na območju smučišča Vogel. Start bo ob 8.30 na spodnji postaji Žičnice Vogel, odkoder se bodo tekmovalci po Žagarjevem grabnu povzpeli do najvišje točke smučišča, to je do zgornje postaje sedežnice Šija. Sledil bo spust do planine Zadnji Vogel, cilj pa bo v bližini zgornje postaje gondole. Trasa proge, ki je dolga skoraj 12 kilometrov in ima kar 1200 m višinske razlike, je na terenu že označena.

Organizatorji iz Športnega društva Avgust Gašperin Stara Fužina opozarjajo, naj se tekmovalci na štartno mesto odpravijo dovolj zgodaj, saj pričakujejo gnečo v prometu (dvig štartnih številk med 7. in 8. uro). Ob ugodnih snežnih razmerah tekmovalci ne potrebujejo smučarskih kart, ker lahko v dolino odsmučajo. Za tiste, ki bodo želeli in za spremljevalce pa bodo na voljo enosmerne in povratne karte za gondolo po znižanih cenah.

Informacije: www.starafuzina.si ali na 041 495 963 (Robi Mikelj), robi.mikelj@siol.net.

Petra Lombar, KTTS pri PZS

 

 

 

 

 

 

Športno društvo AG Stara Fužina - Bohinj
1. Turnosmučarsko tekmovanje Bohinj - Vogel 2008

Kategorije:
Novosti SMU SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46044

Novosti