Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Prenovljen plezalni center v Judenburgu

Ponovno smo odprli plezalni center v Judenburgu, zelo popularen tudi med slovenskimi plezalci. Ima novo odlično tekmovalno steno, plezalno steno za začetnike in še nizko plezalno steno.

Prenovljen plezalni center v Judenburgu

Ponovno smo odprli plezalni center v Judenburgu, zelo popularen tudi med slovenskimi plezalci. Ima novo odlično tekmovalno steno, plezalno steno za začetnike in še nizko plezalno steno.

Slovensko podjetje CityWall nas je več kot samo prepričalo s svojim konceptom in kvaliteto opravljenega dela. Nove plezalne stene se zelo dobro vključujejo v obstoječi plezalni center in za polovico povečajo celotno plezalno površino.

Novi stolp višine 14 metrov je previsen za 11 metrov, z različnimi kombinacijami pa je mogoče doseči 15 do 25 metrov previsnega plezanja, v dolžino več kot 30 metrov.
Skupaj s plezalnimi smermi (mnogo izmed njih so ocenjene med 7b in 8b), ki so jih postavljali mednarodni postavljavci Aljoša Grom, Simon Margon in Michael Nedetzky smo v kratkem času uspeli prepričati mnoge, da se splača priti v Judenburg; novosti niso namenjene samo vrhunskim plezalcem!
Skupaj z na novo oblikovano ASKO plezalno steno, spremembo stene na balkonu iz top rope stene v steno za plezanje od spodaj in obstoječimi plezalnimi stenami ponuja plezalni center Judenburg eno izmed najboljših indoor plezalnih destinacij v Avstriji.

Podatki: 850 m² plezalnih sten, višine 14 do 18 metrov, dolžina smeri do 30 metrov, lahko pa tudi več.
Postavljalci smeri: Aljoša Grom, Simon Margon, Michael Nedetzky
Smeri z ocenami 3a do 6a+ = 48; 6b do 7a+ = 44 in 7b do 8b = 22

Plezalni center je odprt vsak dan (razen 24. decembra) od 9. do 22. ure.

Posebna ponudba samo za Slovenijo:
Če pridete do nas z natisom tega članka do 31. januarja 2008 vam med tednom, od ponedeljka do petka, priznamo 20% popust, v soboto in nedeljo pa velja 10% popust; ponudba ne velja le za čas od 25. decembra do 6. januarja.

Torej pridite v Judenburg, ki je le 80 minut vožnje od meje.

Plezalni center Judenbur

 

Kategorije:
Novosti PLE SLO Vse objave
Značke:
PLE novosti

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti