Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Znojile 2007- 1. tekma SPLP v sezoni 2007/2008

Jasna Pečjak: Zmagovalci tekmovanja v Znojilah so organizatorji AO Litija in Trbovlje ter obe gonilni duši vsega dogajanja Vili Guček in Ervin Mlakar.

Znojile 2007- 1. tekma SPLP v sezoni 2007/2008

Zmagovalci tekmovanja v Znojilah so organizatorji AO Litija in Trbovlje ter obe gonilni duši vsega dogajanja Vili Guček in Ervin Mlakar.

Glede na dolgoletne izkušnje na ledni tekmovalni sceni v različnih vlogah od spremljevalke, tekmovalke, sodnice, organizatorke in še kaj, lahko rečem, da sem v soboto doživela eno najbolj prijetnih tekmovanj , morda tudi zato ker sem bila samo v vlogi plezalke in mi ni bilo treba za nič skrbeti in sem res lahko uživala v prijetnem vzdušju in odlični organizaciji.

Bulder tekmovanje daje obilo plezalnih užitkov vsem tekmovalcem, pa tudi za gledalce je bolj zanimivo.Plezališče , ki sta ga uredila Ervin in Vili je omogočilo organizacijo tovrstnega tekmovanja.in mislim, da smo se ne glede na uvrstitev prav vsi naplezali. Še vreme se nas je usmililo in nam naklonilo celo nekaj sonca (takega vesoljnega potopa kot lansko tekmo na Češnjici pa itak ne bo naslednjih 100 let).

Fantje so potrdili tradicionalno pripavljenost, da se pomerijo z drugimi, no dekleta in žene pa so tudi tradicionalno pozabile, da pri takih tekmovanjih ne gre samo za »katera je boljša«, ampak predvsem za druženje.

Zaključek je potekal v lovskem domu, kjer nas je v ledene sanje zapeljal Aljaž s svjo dia projekcijo.

Jasna Pečjak
Kategorije:
Novosti SLO Vse objave
Značke:
LED novosti

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45948

Novosti