Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Priprave, vadba, trening ...

Na vprašanja, ki jih je Olimpijski komite Slovenije posredoval na Ministrstvo za izobraževanje znanost in šport glede možnosti izvajanja trenažnih procesov v kontroliranih pogojih z namenom priprav športnikov, so prejeli naslednje napotke:
1. Izvajanje vadbe oz. treninga naj se odvija v domačem okolju.
2. Prepovedana je uporaba štadionov, športnih dvoran, zunanjih naprav, ...
3. Dovoljen je dostop do javnih parkov in drugih sprehajalnih površin posamezniku (tudi skupaj s člani skupnega gospodinjstva) ob doslednem upoštevanju varne razdalje do drugih oseb, kar dopušča gibanje na prostem, vendar to ne velja za organizirano izvajanje športnih aktivnosti oziroma treningov, četudi se ti izvajajo v naravi oziroma na prostem.
4. Kolesarjenje je dovoljeno, če gre za uporabo kolesa kot prevozno sredstvo za izjemo, ki jo določa odlok, npr. odhod v trgovino, lekarno. PlanetMountain, 20.03.2020

Tamara Lunger vodi trening na Instagramu
Vsaka dva dni (ob 17. uri) se ji lahko pridružite


 

petek, 27. marec 2020, ob 05:29, Franci Savenc, ogledov: 598

Smo v času, polnem izzivov in negotovosti, ki od nas zahteva močno voljo, razumevanje, potrpežljivost in predvsem odgovorno ravnanje.

PZS: Tudi člani slovenske reprezentance v športnem plezanju ostajajo doma in tako skrbijo za svojo varnost in varnost vseh okoli sebe. Doma pa še vedno skrbijo za svojo telesno pripravljenost - s preprostimi vajami, ki jih lahko preizkusite tudi vi!

YouTube, 24. mar. 2020: Trenirajmo doma z Anžetom Peharcem 


YouTube, 25. mar. 2020: Trenirajmo doma z Jernejem Kruderjem

 

eXTReMe Tracker