Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Zmaga

AK Impol, 10.03.2020
Zmaga Vesne Tarkuš na tekmi iRCC v Radovljici

Fotografije s tekme ....>

Rezultati

sreda, 11. marec 2020, ob 05:28, Franci Savenc, ogledov: 301

AK Impol: Vesne Tarkuš na tekmi iRCC v Radovljici

To nedeljo je v Radovljici potekala druga letošnja tekma pokala IRCC. Plezalci so se pomerili v balvanskem plezanju.

Dopoldan je v mlajših kategorijah blestela Vesna Tarkuš ki je v kategoriji U10 edina rešila vseh devet balvanskih problemov in zmagala pred Zalo Marjetič in Stelo Aleksievo (BUL). Odlično so v kategoriji U12 plezali tudi Jurij Vereš, ki je bil enajsti med fanti, med dekleti pa Eva Škrlec dvajseta in Zoja Leskovar, enaindvajseta.

V popoldanskem delu tekmovanja sta nastopila Maja Kramberger in Urban Zagoršek, oba v kategorijah H16. Maja je dosegla četrto mesto, uspelo pa ji je preplezati pet od devetih problemov, in doseči osem bonusov, enako, kot tretje uvrščena Pia Čuljak (CRO), vendar v več poskusih. Zmagala je odlična Eva Puhar z doseženimi osmimi vrhovi, pred Dominiko Kodro s preplezanim vrhom manj.

Sledila je tekma fantov, kjer je Urban dosegel štiri vrhe in osem bonusov, ter zasedel osmo mesto. Zmagal je Roman Neuwirth (AUT), ki je uspel razvozlati vseh devet balvanskih problemov, pred Cristianom Rapo (ROU) in Maximilianom Lenzom (AUT), ki jima je uspelo doseči sedem vrhov.

Naslednja tekma pokala IRCC je na sporedu 19. aprila v italijanskem Trbižu, kjer se bodo plezalci pomerili v težavnosti.

Oznake: PLE, tekBal
eXTReMe Tracker